ARPANET Informatikai Tanácsadó és Rendszerfejlsztő Kft.

ARPANET Informatikai Tanácsadó és Rendszerfejlsztő Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Internetes megjelenés, egyedi internet oldalak, alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk.

Esettanulmány

ParaPark Kft. a szabaduló szoba műfaj megteremtője. 2011-ben indult vállalkozás először Budapesten kezdett üzemeltetni szabaduló szobákat. Ezután franchise rendszerben ma már több, mint 20 városban az egész világon jelen van és vezető szerepet tölt be ebben a műfajban, amely mind a kitalálójának, mind Magyarországnak elismertséget és komoly sikereket szerzett.
A Parapark franchise rendszer számára online foglalási rendszert kellett fejleszteni, amelyen keresztül minden városban, minden pályára időpontokat foglalhatnak a játékosok. A foglalások teljes adminisztrációját, online és offline fizetések könyvelését, munkabeosztás ezen a rendszer keresztül bonyolítanak. Ezen kívül a teljes internetes megjelenést is ez a rendszer biztosítja.
Felhő alapú adminisztrációs rendszer.
Programozási nyelvezete PHP, az adatbázis kezelést MySQL-el oldottuk meg. A fejlesztés során csak tiszta, általunk készített kódokat használunk.