Lantech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Lantech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Csongrád megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Teljes gyengeáramú rendszerekkel foglalkozunk, immáron 16 éve. Számítástechnika, telekommunikáció,
biztonsági rendszerek (riasztó-és kamerarendszerek), épületautomatizálás területén nyújtunk teljes körű szolgáltatásokat. Tervezés, kivitelezés, rendszergazdai/karbantartási szerződések.

Esettanulmány

Ügyfelünk a Swietelsky Kft, bármilyen méretű építési projektet képes eredményesen megvalósítani, különböző célcsoportok számára, többek között a magánházat építtető családok, az állami ügyfelek, a lakásszövetkezetek, a magánbefektetők, a projektfejlesztők és az ipari vállalatok számára. Különböző építőipari szegmensekben vállalnak megbízásokat.
A cég a magyar útépítés, magasépítés, hídépítés meghatározó szereplője.
A kaposvári autóbusz állomás kamerarendszerének és tűzvédelmi rendszerének modernizálása és telepítése.
Az épületben a telefon-számítástechnikai rendszerek üzemelésére alkalmas csatlakozórendszert kell kiépíteni. . A szerelvények kábelezése az oldalfalakban történik, védőcsövezéssel
A gyengeáramú szolgáltató kábeleinek nyomvonalat kell biztosítani a főelosztó mellett elhelyezett gyengeáramú rendezőig. Meg kell oldani a behatolásgátló rendszer kiépítését és karbantartását
A távolról elérhető modern kamerarendszerrel, behatolásgátló és a tűzvédelmi rendszerrel kiépített épületek biztonságosabbá és kezelhetőbbé teszik az autóbuszpályaudvar működését és az ott dolgozók munkakörülményeit és biztonságát.