FEKI WEBSTUDIO Korlátolt Felelősségű Társaság

FEKI WEBSTUDIO Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A Feki Webstudio az elmúlt 8 évben fejlődött egyszemélyes cégből 10 fős szakértő csapattá olyan környezetben, ahol szinte senki nem hitt abban, hogy a vállalkozás egyáltalán fennmaradhat. Mi hittünk és tovább fejlődünk nap mint nap és ma már világszínvonalú fejlesztéseket valósítunk meg. Ha csalódott már webfejlesztőben, ha végre megbízható és eredményes honlapfejlesztőt keres, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Esettanulmány

Divat ékszerek forgalmazása webshopban.
Internetes rendelések alapján postázzák a kiválasztott termékeket.

Elérhetőség: https://www.divatekszerbolt.hu/
Két évvel ezelőtt vettük át a webshop karbantartását, akkoriban a forgalom rendkívül alacsony volt, és a cég az volt, hogy javítsunk az oldal elérési és eladási adatain.
- A webshopot mobil eszközökre optimalizáltuk, nagyobb elérést biztosítottunk a felhasználók számára.
- Keresőoptimalizálást végeztünk így a keresők találati listáin előre sorolódott az oldal.
- Az átvétel óta a forgalmat és a bevételt a javításoknak és módosításoknak köszönhetően az ötszörösére emeltük az átvett adatokhoz képest.