Logbord 2010 Kft.

Logbord 2010 Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Küldetésünk:
A legújabb piaci igényekhez alkalmazkodó, mindig megújuló termékeinkkel megfelelni a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek.
Mottónk:
Testreszabott informatikai megoldások
A Logbord 2010 Kft. lelkes fiatalokból álló csapata az üzleti informatika szakértőjeként segíti partnereit hatékonyságuk és profitjuk növelésében. Cégünk innovatív termékeivel és szolgáltatásaival, kimagasló ügyféltámogatásával és munkatársainak több mint egy évtizedes, széleskörű iparági tapasztalatával áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére.
A Logbord Kft szolgáltatások széles körét kínálja. Kollégáink otthonosan mozognak a kereskedelem-informatikai tanácsadásban, ezen rendszerek kiépítésében, vállalati folyamatok optimalizálásában, pályázati tanácsadásban. Saját fejlesztésű rendszereinket úgy tervezzük és készítjük el, hogy azok maximálisan támogassák partnereink mindennapi munkáját, növeljék cégük hatékonyságát, legyen szó vállalatirányítási rendszerekről vagy innovatív web alapú szolgáltatásokról. A legmodernebb technológiákkal, hatékonyan illeszkedő szoftverekkel, a legfrissebb szakmai ismeretekkel és az iparágban megszerzett tapasztalatunkkal támogatjuk partnereinket.
Budapesti, nyíregyházi és miskolci telephelyeinken dolgozó munkatársaink igény esetén költséghatékonyan tudnak személyesen megjelenni a felhasználóinknál.
Beszállító és alvállalkozó partnereink segítségével készek vagyunk rugalmasan, teljes körű megoldásokat, és támogatásokat nyújtani ügyfeleinknek az egész ország területén. Cégünk folyamatosan bővíti kapcsolatait megbízható, jó nevű szoftver- és hardvergyártókkal, a korszerű ismeretek elsajátításához magas színvonalú oktatást nyújt szakembereinek.

Esettanulmány

Kb 100 főt foglalkoztató Szabolcs Szatmár Bereg megyei élelmiszer nagykereskedelmi cég. Éves nettó árbevétele megközelíti a 20 millió EURO-t. 11 C+C telephely és 8 saját kiskereskedelmi egységen túl több 100 kiskereskedelmi partner kiszolgálása
Központi bolthálózat irányítás, eltérő bolt csoportokkal kiskereskedelmi egységek, C+C egységek, kiszolgáló raktárak. Modern informatikai alkalmazás bevezetése, az egyes modulok, alrendszerek (kiskereskedelmi alkalmazás, nagykereskedelmi alkalmazás, Ügyvitel, Vezetői információs rendszer, mobil applikációk (üzletkötői tablet, raktári PDA) rendszerek egy adatbázisból történő működtetése. A kiskereskedelmi egységeket működtető partnerek száméra modern rendelési rendszer biztosítása, online naprakész készletadat megtekintésével.
A bevezetés során a vállalkozás komplex kereskedelmi-ügyviteli folyamatait lefedő felhő alapú integrált informatikai rendszer került átadásra. A kereskedelmi folyamatok centralizált módon történnek, egy központi cikk és törzskezelő modul segítségével. A vállalkozás minden felhasználója, a bolti userek, a nagykereskedelmi dolgozók, a központi árazók és készletgazdák, beszerzők, üzeletkötők ugyanazon adatbázisba dolgoznak. Ezzel megoldódott a korábban sok gondot és pontatlanságot jelentő szinkronizálási nehézségek kiiktatása. A vállalkozás mindig naprakész információkkal (árak, akciók, készletek) segíti a vevőinek gyors kiszolgálását. A B2B webshop megoldásunkkal gyors és pontos rendelést kap a kiszolgáló raktár, ami rendeléseket már a válallkozásnak nem kell saját dolgozójával felrögzítenie, mert azt a partnere megtette. Így jelentős élőmunka ráfordítás volt csökkenthető, melyet munkaszervezéssel a gyorsabb kiszolgálásra, komissiózásra lehetett átcsoportosítani