DBX Informatikai Szolgáltató Kft

DBX Informatikai Szolgáltató Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Családi vállalkozásunk a maga 25 fős elkötelezett, fiatal és felkészült csapatával az internetes értékesítési portálokra, belső feladat- és dokumentum menedzsmentre szakosodott. Nagyon jók vagyunk az internetes ügyfél kommunikációban is: e-mail kapcsolattartás és e-mail kampányok menedzsmentje több ezer ügyféllel.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk egy 2 milliárdos állományt gondozó biztosítói alkusz Kft.
Az eddig papíron és excelben admnisztrált és követett alkuszi munkafolyamatok teljeskörű automatizálása és internetes eszközökkel való ellátása.
A biztosítási alkusz üzletkötői és ügyfelei ezentúl internetes portálon keresztül köthetik meg biztosításaikat, követhetik állományuk és jutalékuk alakulását.
Ezzel a megoldással a biztosítási alkusz felszabadította az eddig adminisztrációba süllyedő alkalmazottait, akik a forgalom és az értékesítés bővítésével foglalkozhatnak a jövőben.

Weboldal: