InfoCompass Hungary Kft.

InfoCompass Hungary Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Fő profilunk az egyedi szoftverek fejlesztése, de partnerszerződéseinken keresztül az informatika minden területét képesek vagyunk lefedni.
2015-ben lelkesedésből és elhivatottságból kezdtünk bele az asztal.info online asztalfoglaló rendszer fejlesztésébe. Ez azt jelenti, hogy nem szolgáltatunk adatot harmadik félnek. Az asztalinfo.hu egy alulról építkező kezdeményezés. Célunk, hogy bárki könnyedén és megbízhatóan foglalhasson asztalt online azokra a helyekre ahol tényleg szívesen látják!
Az asztal.infót a szolgáltatást felhasználó helyek tartják el transzparens módon de saját adataik az ő tulajdonukban maradnak. Nem kereskedünk az adatokkal. Nem veszünk részt az adathalászatban.
Nincs regisztráció. Az asztalt foglalni kívánó vendég alig pár adata megadásával tájékozódhat a hely telítettségéről így semmilyen személyes adatát nem kell megadnia azelőtt, hogy kiderülne áll-e rendelkezésre szabad hely.
A foglalást azonnal eljuttatjuk a vendéglátó egységhez. Célunk a jó partneri viszony felállítása és egymás folyamatos támogatása a maximális vendég elégedettség eléréséért.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk az ország egyik legnagyobb kézműves sörözője, mely Budapest központi helyén található. A söröző megközelítőleg 300 fő befogadására képes. Kezdetben csak kézműves sörök forgalmazásával foglalkoztak, azonban mára már sokkal összetettebb komplexummá nőtte ki magát, kávézóval, grillbárral, borozóval és egy kifejezetten sörkóstolásra vágyó vendégeket célzó SörHotel.
A vendéglátó egység nagyságának és sokoldalúságának köszönhetően különböző rendezvények helyszínének is kiválóan alkalmas. Jelenleg nagyságrendileg 20 főt alkalmaznak.
A vendégkör megtartására és az új érdeklődök figyelmének felkeltése érdekében folyamatos újításokkal, ötletekkel és természetesen különlegesebb sörökkel bővítik amúgy sem elhanyagolható méretű repertoárjukat.
A korábban említett sokoldalúságnak és befogadóképességnek köszönhetően egyre bonyolultabbá vált a vendégek foglalásának kezelése. Nem lehetett pontosan tudni, hogy adott pillanatban beérkező foglalás teljesíthető-e vagy sem vagy hogy pontosan mennyi ember fordul meg adott időszakra nézve náluk.
Az asztal.info egy felhő alapú szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy az adatokhoz bármikor és bárhonnan hozzáférhessenek az erre jogosultsággal rendelkező felhasználók. Az ügyfelünk változó igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük a foglalási rendszert.
Jelenleg az ügyfelünkhöz történő foglalásra az alábbi lehetőségek vannak:
- az oldalukra beépített widget-en keresztül
- a Facebook oldalukra beépített widget-en keresztül
- ControlPanel-en keresztül: ezen a felületen látható az összes beérkezett rendelés és itt rögzíthetik azt is ha valaki foglalás nélkül érkezik. Így a hely telítettsége mindig a tényleges adatokat mutatja.
- http://asztal.info/index.html oldalon
Fontos, hogy a rendelések bármelyik módon is éreznek, az azonnal befut az ügyfélhez.
Ügyfelünk a foglalási rendszerrel bővítette ügyfelei körét, hiszen a vendégeknek bárhonnan bármikor lehetőségük van lebonyolítani a foglalást rövid időn belül, regisztráció nélkül.
Adatbázisunkba 5 hónap alatt 1600 foglalás érkezett a rendszeren keresztül.
1600 foglaláson keresztül 18000 embernek foglaltak helyet.