CONTACT NET Kommunikációs és Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

CONTACT NET Kommunikációs és Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A Contact Net Kommunikációs és Informatikai Kft. 2003. tavaszán alakult, teljesen magyar tulajdonban lévő vállalkozás.
Cégünk internetszolgáltatással és a hozzá kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal, kommunikációs rendszerek tervezésével, kivitelezésével (struktúrált informatikai hálózatok), szerver rendszerek kialakításával, valamint számítástechnikai kereskedelemmel foglalkozik.
A portfóliónkhoz illeszkedve kiépítésre került egy Nyíregyházát és környékét lefedõ vezetékes és rádiós hálózat, melyet az évek során folyamatos bõvítésen és fejlesztésen esett át. E hálózat segítségével internetszolgáltatás vehetõ igénybe, telephelyek kapcsolhatók össze(VPN), és számos más felhasználási lehetõség is kínálkozik.
Célunk a hozzánk forduló felhasználók gyors, korrekt kiszolgálása, valamint a szolgáltatásaink minõségének megtartása, és tökéletesítése. Fontos szempontunk a megbízhatóság, ezért mind szoftveres, mind hardveres megoldásainkban, erre törekszünk.
A továbbiakban is igyekszünk kiszolgálni az informatikai piacnak ezen szegmensében felmerülõ igényeket, lehetõség szerint megoldást kínálni az esetleges problémákra.
Amit kínálunk : - Internetszolgáltatás (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
- Bérelt vonali szolgáltatás (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
- Hálózat fejlesztés , építés ( Országos )
- Programozás, szoftverfejlesztés, fejlesztői munka !!! ( Országos )
- Számítógép szervíz (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
- Domain ( Országos )
- Webfejlesztés ( Országos )
- Webhoszting ( Országos )
- Webtárhely ( Országos )
- Szerver hoszting ( Országos )
- Biztonságtechnika, vagyon- védelem ( Országos )

Temékeink

Esettanulmány

Újfehértó a Nyírség Hajdúság felé tekintő peremén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye dél-nyugati részén fekszik, két nagyváros, Debrecen és Nyíregyháza között. Lakosság száma kb. 13.000 fő.
Újfehértó város internet ellátottsága nem mondható kielégítőnek , a területi elhelyezkedés miatt.
A várost leggyorsabban illetve leghatékonyabban mikrohullámú internetszolgáltatással lehet a kor elvárasinak megfelelő széles sávú internettel lefedni .
Cambium Networks a világ egyik vezető szolgáltatója , vezeték nélküli széles sávú megoldásokat kínál amelyek összekötik az embereket , helyeket , a világhálón. Kiterjedt portfóliójának köszönhetően megbízható. Wireless szolgáltatóknak , vállalatoknak szükségük van, kiváló minőségű széles sávú kapcsolódási lehetőségre ami gyorsan bővíthető. Több 200 + Mbps, sziklaszilárd pont-multipont és pont-pont topológia és a GPS szinkronizáció teszi ezt lehetővé. A rádiók támogatására lenyűgöző 200+ Mbps szállít nagy sávszélességet igénylő szolgáltatásokhoz, mint a VoIP (Voice over IP), videó és adat a végfelhasználókhoz.
GPS szinkronizáló zökkenőmentes skálázhatóságot és minimális önálló interferenciát bizosít.
Quality of Service (QoS) biztosítja a kiváló összhangot és integritás VoIP (Voice over IP), videó és adatátviteli szolgáltatásoknál.
A megbízhatóságot nyújt minőségi összeszerelésével, amelyek már szigorúan gyakorlatban kipróbálva maximalizálják a teljesítményt.
EPMP időzítése szinkronizáció a GPS impulzus segítségével kiterjedt frekvencia újrafelhasználás történik.
128 bites AES titkosítás, L2 és L3 tűzfal szabályok, a különböző felhasználói szintű támogatás, HTTPS / és SSH támogatás nyújt fokozott biztonságot.
Részletes, skálázható ütemezési mechanizmus támogatja akár 120 előfizető csökkenése nélkül a teljes rendszer teljesítményét , amely rendkívül alacsony késleltetés biztosít a PTP telepítések és a szinkronizált tornyok között.
Működik környezeti hőmérséklet magas, 60 fok és -30 Celsius fok között