Flat-comp Kft

Flat-comp Kft

Bács-Kiskun megye, Tolna megye

Cégbemutató

Cégünk 2003 év óta van az informatika piacán. Fő tevékenységi körünk, informatikai termékek kis és nagykereskedelme. Ezen tevékenység mellet, foglalkozunk még irodatechnikával, nyomtatók fénymásolók forgalmazásával és bérbeadásával, valamint szoftver értékesítéssel, hálózat építéssel. Szerviz szolgáltatásainkkal is igyekszünk minden igényt kielégíteni a számítógép, laptop javítástól a hálózat karbantartás és egyéb eszközök javításáig, üzemeltetéséig, ami az informatikában használatosak.
Cégünk egyik alap filozófiája: meglévő és jövendőbeli ügyfeleink minél magasabb szinten történő kiszolgálása, rövid határidőn belül a legversenyképesebb árak mellett.

Esettanulmány

Az ügyfél Szekszárd Város Önkormányzata.
Az elmúlt években többnyire pályázati forrásból való beszerzéseik voltak. Mostanában az állami segítségnek köszönhetően már saját forrásból is tudnak fejlesztéseket eszközölni.
Tevékenységük, Szekszárd Városának a fenntartása, üzemeltetése.
Az intézménynél dolgozó alkalmazottak, régi elavult és ezáltal lassú számítógépeken dolgoztak, mely által növekedett az elvégzendő munkára fordított idő. Sokszor volt, hogy meghibásodtak a régi eszközök és ezért az azon dolgozó alkalmazott nem tudta ellátni a munkáját.
Régi gépek helyett új gépek lettek munkába állítva, melyeken gyorsabban lehet végigvinni a munkafolyamatokat, és nincs kényszerleállás a meghibásodások miatt.
Rövidebb idő alatt, több munkát tudnak végezni a dolgozók, mellyel hozzájárulnak a hivatal hatékonyság növeléséhez.

Weboldal: