EN-CO Software Kft.

EN-CO Software Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk, az EN-CO Software Kft. 2008-as alapítása óta az IT területén dolgozik. Egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozunk. Széles portfóliónknak köszönhetően számos területen kínálunk megoldásokat ügyfeleinknek. Amennyiben pontos ismeretekkel rendelkezik az informatikával kapcsolatos igényelt rendszerrel kapcsolatban, úgy azt személyre szabottan elkészítjük Önnek. Ha csak nagy vonalakban megfogalmazott igény áll rendelkezésre, úgy részt tudunk venni annak pontos kidolgozásában és közösen gondolkodva megvalósítjuk az elvárásait kiszolgáló, ideális rendszert.

Portfóliónkban az alábbi területek találhatók:
• Microsoft .NET technológiák (ASP.NET MVC, MSSQL, WPF, WCF, Sharepoint)
• Mobil alkalmazások (IOS, Android)
• C++, QT
• Automatikus képfelismerés, képfeldolgozás
• Augmented Reality

A portfóliónkra alapozva amire tudunk vállalkozni:
• Vállalati portál, internetes megjelenés
• Belső csoportmunka felületek (Microsoft Sharepoint)
• Vezetői információs rendszer
• E-Commerce
• Humán erőforrás, menedzsment
• Munkafolyamatok, feladatkezelés
• CRM, ügyfélkezelés
• Mobil alkalmazások fejlesztés

Szakembereink az Ön számára leginkább megfelelő, költséghatékony megoldást kínálják alkalmazva a legkorszerűbb IT megoldásokat.

Jelenlegi kapacitásunk 50 fő.

Esettanulmány

A Kreinbacher Birtok Kft. azzal a kéréssel kereste meg az EN-CO Software Kft.-t, hogy árajánlatot kérjen egy új weboldal elkészítésével kapcsolatban. A korábban használt portál design elemeire és tartalmára támaszkodva kellett megvalósítani az elképzeléseit. Az ügyfél kérése az volt, hogy az új weboldal, az admin felhasználó által, bármikor módosítható legyen. A tartalomkezelés és bármilyen weboldalt érintő szerkeszthetőséget támogató CMS rendszert kellett megvalósítani. Az adott weboldalnak reszponzív módon kellett illeszkednie mind a webes és mobil felületekhez egyaránt.
Az értékesítés mellett a birtokon szőlészettel, borászattal, pezsgőkészítéssel, birtoklátogatás szervezéssel is foglalkoznak. A látogató részt vehet birtoklátogatáson, dűlőtúra programon, vincellér házakat nézhet meg, illetve a helyi bortörténeti múzeumot is megcsodálhatja. Az elkészült weboldal az első kapu a látogató számára, ami elindítja őt a Birtok felfedezésének útján.
Könnyű tartalomkezelés és módosíthatóság: az ügyfél kérése az volt, hogy a weboldal, egy admin felhasználó által, bármikor és egyszerűen módosítható legyen. A tartalomkezelés és bármilyen weboldalt érintő szerkeszthetőséget támogató CMS rendszert kellett megvalósítani. Könnyen, hatékonyan karbantartható a felület. Bárhonnan biztonságosan elérhető, bármikor testre szabható, moduláris és rengeteg beépített szolgáltatással támogatja a felhasználót. Az Orchard tartalom kezelő rendszer által az ügyfél a tartalmat egy admin kezelő felületen tudja módosítani. Az elkészült tartalom a megfelelő oldalon és az adott menüpont alatt jelenik meg. A navigációs struktúra egyedi, nem szabványos. A menüpontok helye és navigációja eltérő, az adott tartalomtól függő.
Reszponzív weboldal elkészítése: illeszkednie mind a webes és mobil felületekhez egyaránt (web, iOS és Android). A fejlesztés során figyelembe kellett venni az eltérő eszközök technológiai hátterét (iOS, Android, Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer webes felületek) operációs rendszereit, felületeinek sajátosságait.
Design: a Megrendelő által használt korábbi weboldal design megjelenését maximálisan le kellett képezni az új portál elkészítésénél. A design elemek módosítása és az új felületek kialakítása szigorú kontroll mellett volt kivitelezhető. A weboldal megjelenése, felhasználhatósága, kezelése szintén fontos szempont volt a vevői igény kielégítésénél.
SEO: A portál elkészítése során a SEO kritériumokra (metatagek, description), W3C szabványoknak megfelelő forráskód készítésére HTML5, CSS3 JavaScript alapon, címsorok helyes és szabályos alkalmazására, sitemap.xml generálása a keresőkbe való indexeléshez is figyelemmel voltunk. A cél az volt, hogy a Google kereső találati listáján (kereső motorok által) jobb helyezést érjen el az oldal. A Google Analitics riportok segítik a marketing részleget abban, hogy adatokat gyűjt a weboldal látogatottságról és ezt elérhetővé teszik az üzleti terület számára.
A weboldalt Microsoft ASP.NET fejlesztői környezetben készítettük el, CMS tartalomkezelő rendszerként (Orchard technológiát felhasználva). Az Orchard tartalom kezelő rendszer által az ügyfél a tartalmat egy admin kezelő felületen tudja módosítani. Az elkészült tartalom a megfelelő oldalon és az adott menüpont alatt jelenik meg. A cél az volt, hogy az admin felhasználó bármikor és egyszerűen módosítani tudja a tartalmakat. Könnyen, hatékonyan karbantartható a felület, bárhonnan biztonságosan elérhető és bármikor testre szabható, moduláris, rengeteg beépített szolgáltatással támogatja a felhasználót. A navigációs struktúra egyedi, nem szabványos. A menüpontok helye és navigációja eltérő, az adott tartalomtól függően kell megjeleníteni.
A portál elkészítése során a SEO kritériumokra (metatagek, description), W3C szabványoknak megfelelő forráskód készítésére HTML5, CSS3 JavaScript alapon, címsorok helyes és szabályos alkalmazására, sitemap.xml generálása a keresőkbe való indexeléshez is figyelemmel voltunk.
A Kreinbacher Borászatnak fejlesztett weboldal a VINCE AWARDS BEST 2016 díjazottja lett, WINERY WEBSITE kategóriában 1. helyezést kapott.
Elért üzleti előnyök között megemlíthető a Google kereső által hozott találati lista pozíciója (SEO), a weboldal igényes megjelenése (Design), a felhasználóbarát felületek használata (könnyű tartalomkezelés és módosíthatóság). A Google Analitics használatával mérhetővé vált a weboldal látogatottsága és elemzési adatokat nyújt a marketing és üzleti terület felé. A Megrendelő által kapott portál a jelen kor követelményeinek megfelelő funkcionalitásokkal és eszközökkel rendelkezik, a felhasználó minden igényét maximálisan kiszolgálva.