INNOBRAND Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság

INNOBRAND Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Megbízható partnert keresel vállalkozásod informatikai feladatainak teljes körű ellátására? Szeretnél egy látványos és modern weboldalt? Jó helyen jársz. Hosszú évek óta foglalkozunk számítógépek beszerzésével, karbantartásával, hálózatok kiépítésével és üzemeltetésével, valamint weboldalak átfogó menedzselésével. Munkánkat nap mint nap szenvedélyesen végezzük, és a magas minőségből sosem engedünk. Számunkra kiemelten fontos, hogy elképzeléseidet a lehető legjobban kivitelezzük, problémáidra a lehető legjobb megoldásokat nyújtsuk, hiszen a siker mindannyiunk érdeke. A kommunikáció során érthető nyelvezetet használunk, úgyhogy nem kell aggódnod amiatt, ha nem ismered az informatika nyelvét. Problémáid megoldásában, kérdéseid megválaszolásában készségesen segítünk. Ha telefonon hívsz minket, a tárcsázást követően nem bonyolult menürendszerben találod magad, hanem valódi emberi hang fogadja hívásodat, elektronikus leveleidre pedig a lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk.

Esettanulmány

Több áruházzal rendelkező bútorbolt, és bútor gyártásban jártas cég. Különálló, rendezett raktárokkal, és üzlethelyiségekkel rendelkező cég.
Teljesen új arculat, weboldal és online marketing stratégia kialakítása az offline marketing megoldások helyett, amelyek már nem hozták a várt eredményt hosszú ideje.
Wordpress alapú weboldal készítése, speciális pluginekkel ellátva, teljes marketing szöveg írással és áru készlet frissítéssel. Online marketing stratégia alapja a Google Adwords, Facebook és egyéb megoldások.

Az első fél évben kitűzött célok maximálisan teljesítve lettek, sokkal több vásárló tekinti meg személyesen a kínálatot, illetve a lapra szerelt bútorok kiszállításos kereskedelme is bevezetésre került a megnövekedett igények miatt.