L-mobile Hungary Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

L-mobile Hungary Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A B2B mobil megoldások nemzetközileg is elismert fejlesztőjeként az L-mobile az alábbi területre kínál megoldást: Raktár,Logisztika, Gyártás, Értékesítés, Szerviz. A megoldásainkat a legkülönbözőbb méretű és profilú cégek használják világszerte. A kézműves kisipari vállakozástól kezdve a világszintű konszernekig bármilyen vállalatnak megoldást tudunk nyújtani, ha mobil alkalmazásokról van szó. Böngésző alapú, ERP független adatrögzítő és megjelenítő szoftvereink könnyen beilleszthetőek a meglévő informatikai környezetbe és gyors megtérüléssel segítik a cég működését.

Esettanulmány

Az Autóflex-KNOTT Kft. a nemzetközi KNOTT csoport tagjaként személygépkocsi utánfutókat és azok kiegészítőit gyártja 1982 óta. Több mint 40 ezer m2-es telken korszerű gyártócsarnokokat, raktárokat építettek. 150.000 féle cikket mozgatnak a 12.000 raklap befogadására alkalmas raktárban.
Az Autoflex számra kihívást jelentett a nagyszámú és sokféle raktári készlet mozgásának pontos nyomon követése és a készletszintek átláthatósága. A félkész és alapanyag raktár anyagáramlási folyamatainak pontos leképezéséhez szükség volt egy rugalmas, Infor:COM-al teljes mértékben integrált mobil megoldásra, amely az Infor:COM adatbázisában található adatokkal dolgozik
Fontos cél volt a projekt kezdetén, hogy mivel a raktár bővítésére nem volt mód, ezért a meglévő raktárhelyek kihasználtsága javuljon, a készletszintek csökkenjenek és a gyártási igények kiszolgálásának hatékonysága növekedjen.

Az L-mobile Raktár – Ready for Infor.COM alkalmazás segítségével lehetővé vált a logisztikai folyamatok elektronikus könyvelése mobil eszközökkel támogatva.
A rendszernek köszönhetően a készletek átláthatósága javult, az adatbeviteli hibalehetőségek száma jelentősen lecsökkent.
Az adatbeviteli feladatokat 13 db CASIO IT G500-as mobil PDA eszközzel oldottuk meg, melyek kültéren, beltérben egyaránt jól használhatók. Robosztus ipari kialakításuk miatt a gépipari környezetben is megállják helyüket.

Megtapasztalva a supply chain területen érezhető hatékonyság növekedést, az ügyfél úgy döntött, hogy a gyártási folyamatok adminisztrációját is L-mobile megoldásokkal kívánja támogatni.

„A megoldás legnagyobb előnye, hogy a folyamatainkhoz teljes mértékben illeszkedik. A raktáros munkatársak ma már el sem tudják képzelni a napi munkavégzést L-mobile nélkül.”

Tóth Attila – IT vezető

Az előnyök

 Valós idejű könyvelések,
 Papírmentes adminisztráció
 Nincs utólagos kézi könyvelés
 Hibás könyvelések megszűntek,
 A áru és készletszintek áttekinthetőbbé váltak,
 Többszíntű rendelés komissiózás
 Lerövidített bejárási útvonalak