DDR 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

DDR 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

Cégünk hagyományosan, informatikai rendszerek üzemeltetésével, hardver és szoftver termékek kereskedelmével foglalkozik. Tevékenységi körünkből adódóan partnereink főleg kis és középvállalkozások, melyek részére komplett informatikai megoldásokat kínálunk.
Hiszünk abban, hogy a KKV-k részére az IT-outsourceing, azaz a szolgáltatás kihelyezés jelenti a leggazdaságosabb és logjobb megoldást ezen a téren. Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat olyan emberi, technikai háttérrel biztosítsuk, amely megkülönböztet bennünket az informatikai szférában.
Partnereink tevékenységi körei a legkülönbözőbb területeket fedik le. Megtalálhatóak közöttük a termelői, gyártói, szolgáltatói, agrár szektor szereplői. Ezáltal munkatársaink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a legkülönbözőbb vállalatirányítási, ügyviteli rendszerek üzemeltetésében és bevezetésében.

Esettanulmány

A Farmtüzép Nyíregyházán 30 éve sikeresen működő 30 főt foglalkoztató építőanyag kereskedés. A cég meghatározó piaci szereplő a térségben, Több mint 20000 terméket forgalmaz és több bemutató teremmel áll vásárlóik, ügyfeleik részére.
2014-ben választotta cégünket és kötött szerződést IT rendszerüzemeltetésre, remélve, hogy a jelenleginél hatékonyabbá és problémamentessé válik rendszerük.
Az akkori állapotokat felmérve, az ügyviteli rendszert és a munkafolyamatokat tanulmányozva, kidolgoztuk az IT rendszer fejlesztésének lépéseit, az erre a célra szánt anyagi lehetőségeket figyelembe véve. A vezetőséggel közösen meghatároztuk melyek azok a célok, amiket saját és melyek azok, amiket pályázati forrásból kívánunk megvalósítani. Legfontosabb célkitűzések között szerepelt a stabil, megbízható hálózat, modernebb és biztonságosabb levelezőrendszer, az egymás közötti kommunikáció és csoportmunka elősegítése annak érdekében, hogy a megnövekvő vásárlói létszámhoz alkalmazkodni tudjon a cég.

Első és legfontosabb feladat az adatbiztonság megvalósítása volt. Ehhez NAS hálózati adattároló, hardveres és szoftveres tűzfalak bevezetésére került sor. Ez után az elavult levelezőrendszer modernizálása következett, ami következtében egy költséghatékony linux alapú levelezőszerver került beüzemelésre, sokkal hatékonyabb védelmet biztosítva a kéretlen levelek ellen, biztosítva továbbá a mobileszközökön történő hozzáférést az adatokhoz és a levelezőrendszerhez.
Ezt követően a régi elavult operációs rendszerek lecserélésére került sor a szerveren és a munkaállomásokon egyaránt. Az adatok és programok migrációját követően egyúttal bevezetésre került az Office 365 felhő alapú szolgáltatása is a hatékony csoportmunkához.
Ezen átalakítások következtében ma egy sokkal hatékonyabb és biztonságosabb, munkakörnyezet áll rendelkezésre a csoportmunkához, távmunkához egyaránt. Hozzásegítve ezzel a dolgozókat a gyorsabb, biztonságosabb munkavégzéshez és egymás közötti kommunikáció felgyorsításához.