Dynix Software Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Dynix Software Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Nógrád megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

A Dynix Software Kft. termékportfóliója a Microsoft üzleti, irodai és felhő alapú termékcsaládjára épül, kiemelten a Microsoft Dynamics ERP területen.
Cégünk 2015-ben alakult. A fiatal cégtörténet ellenére több mint 10 év szakmai tapasztalat jellemez bennünket.
Meghatározó a tulajdonosi körben ERP területen szerzett tapasztalat, melynek nagy része Microsoft Dynamics NAV bevezetésből, testre szabásból, termékfejlesztésből és támogatásból tevődik össze. Ezt kiegészítve nemzetközi projektekben és nemzetközileg vegyes team munkában való részvétellel, továbbá telekommunikációs és SaaS területen, üzleti szegmensben szerzett marketing, ügyfélmenedzseri és kereskedelmi tapasztalat bővíti ismereteinket.
Munkatársaink az alábbi területeken rendelkeznek Microsoft Dynamics NAV implementációval kapcsolatos tapasztalattal
Hulladékgazdálkodás
Gépjármű szerviz és értékesítés
Olaj és gáz disztribúció
Fémmegmunkálás, gyártás
Retail
Pénzügyi szolgáltatások
Energiagazdálkodás, kereskedelem

Esettanulmány

Az L-mobile solutions GmbH több mint 50 alkalmazottat foglalkoztat, azonban az L-mobile csoporthoz még számos tagvállalat is tartozik. Az L-mobile csoport az alábbi tagvállalatokból áll: L-mobile Solution GmbH, L-mobile Log 2.0 GmbH, L-mobile Infrastucture GmbH, L-mobile Swiss, L-mobile Hungary Kft.
Az L-mobile solutions GmbH a B2B mobil megoldások nemzetközileg is elismert fejlesztője. A német vállalat megoldásait különböző méretű cégek használják világszerte. Mobileszközeik és szoftvereik a kisipari vállalkozásoktól kezdve a világszintű konszernekig megoldást tudnak nyújtani a Raktár, Logisztika, Gyártás, Értékesítés vagy akár Szerviz területén is. Az L-mobile mobil termékei számos folyamatot lefednek, legyen szó mobil adatgyűjtéssel történő raktárirányításról, logisztikai folyamatok nyomon követéséről, hatékonyabb gyártásfelület kialakításáról, intelligens gyárak létrehozásáról, optimalizált kiszállás tervezéséről, ERP integrációval egybekötött mobil megoldásról.
Az L-mobile solutions GmbH mobil megoldásai önállóan is kimagasló értéket képviselnek az ügyfeleik számára, de bizonyos cégméret felett ügyfeleik nagy része ERP rendszert használ, jellemzően Microsoft Dynamics NAV-t. A sokféle iparágban tevékenykedő ügyfelek különböző testre szabásokkal ellátott -és ráadásul különféle verziójú- Dynamics NAV ERP-t használnak, ezért minden implementáció egyedi és kihívásokkal teli volt.
Az L-mobile ügyfeleinek fontos szempont volt, hogy a mobil eszközöket használva a gyűjtött és feldolgozott adatok megjelenjenek, illetve feldolgozásra kerüljenek az ERP rendszerükben is. Ennek egyik célja, hogy a cégvezetők és döntéshozók folyamatosan elérhessék a legfrissebb információkat.
Az L-mobile-nak az volt fontos szempont, hogy a kialakított mobileszköz-ERP integrációnak a lehető legrövidebb időn belül implementálhatónak kell lennie a különféle Dynamics NAV verziók és testre szabásoktól függetlenül. Ezzel ugyanis csökkenthető a bevezetés időtartama és költsége.
A fő problémát tehát a többféle verziójú ERP rendszerrel történő integráció és azok iparágaktól függő testre szabásaik okozták.

A Dynix Software Kft., mint Dynamics NAV fejlesztő és tanácsadó működik közre több különféle területen az L-mobile szállítójaként.
1. Termékfejlesztés
Elsődleges szempont volt egy olyan standardizált termék kialakítása, ami verziótól függetlenül illeszthető meglévő Dynamics NAV implementációkhoz, továbbá megfelel a különféle cégek üzleti és iparági igényeinek. A megvalósított megoldás, a használt technológiának köszönhetően, rövid időn belül illeszthető szinte bármilyen Dynamics NAV verzióval rendelkező környezethez. Jelenleg a Dynamics NAV 5.0 és NAV 2016-os verzió között szinte minden verzión aktívan használják a megoldást a különböző ügyfelek.
2. Bevezetés és támogatás
Az elkészült termék folyamatos karbantartása mellett, a Dynix Software Kft. már több mint 10 ügyfélnél végezte el az L-mobile-lal közösen, a termék sikeres bevezetését. Cégünk folyamatosan támogatja a már meglévő megoldást használó ügyfeleket, egyedi fejlesztésekkel és az ERP rendszert érintő tanácsadással.
3. Dynamics NAV implementáció és támogatás
Az L-mobile solutions GmbH szintén Dynamics NAV ERP-t használ a saját folyamatainak támogatására, amelyhez a Dynix Software Kft. folyamatos fejlesztői támogatást nyújt. 2016. januárjában a cég magyarországi tagvállalata, az L-Mobile Hungary Kft. is a Dynamics NAV bevezetése mellett döntött, amit cégünk szállított és azóta is támogat tanácsadói és fejlesztői oldalról.
Az L-mobile-nak stratégiai előnyt jelent versenytársaival szemben, hogy a standardizált termék lényegesen lerövidítette az ERP integráció implementálásához szükséges időt, így projektjeit költséghatékonyabb módon tudja megvalósítani. Miután az L-mobile Hungary Kft. is áttért a Dynamics NAV 2015 használatára, az L-mobile solutions GmbH-nak küldött üzleti jelentések elkészítésének ideje lényegesen lecsökkent. Ennek oka, hogy a német tagvállalattal azonos verziójú ERP-t használva könnyebbé és transzparensebbé vált a közöttük működő üzleti kommunikáció.

Weboldal: