Canon Hungária Kft.

Canon Hungária Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

CANON FILIZÓFIA
Kyosei – A Kyosei a Canon vállalati filozófiája, márkánk, üzletvitelünk és támogatási tevékenységünk lelke. A kyosei japán szó, amely a közös cél érdekében történő összefogást és együttműködést jelenti – ezt az elvet a Canon mindegyik alkalmazottja felvállalja. Ez vezérli küldetésünket és értékeinket, azt a módot, ahogy az ügyfelekhez viszonyulunk és üzletvitelünket folytatjuk.

CANON NÉVJEGYE
Az 1937-ben alapított Canon mára globális vállalattá nőtt, amely több piaci szegmensben tevékenykedik, többek közt: üzleti megoldások, fogyasztói képalkotási termékek, közvetítés és kommunikáció, orvosi rendszerek és ipari termékek.
Vállalatunk éves forgalma 3 467 milliárd jen, az alkalmazottak száma összesen 18 000 fő, akik közel 200 leányvállalat alkalmazásában állnak világszerte. A Canon a világ egyik legismertebb és legelismertebb vállalata.

Temékeink

Esettanulmány

A KÉSZ Csoport elsősorban az építőiparból ismert. Az utóbbi 15 évben azonban a generálkivitelezés mellé több más üzletág is felnőtt, mind a foglalkoztatottak számát, mind pedig a forgalmat tekintve. A cégcsoport 100 tagvállalatának közel 1500 munkavállalója jelenleg 4 divízióba, Tudáscentrumokba rendezve tevékenykedik nemcsak Magyarországon, hanem Európa-szerte, éves szinten körülbelül 60 milliárd forint árbevételt realizálva.
A KÉSZ építette a több nemzetközi elismerést elnyert SkyCourt-ot Ferihegyen, a KÉSZ végezte a budapesti Kossuth tér rekonstrukcióját. A KÉSZ termelőüzemeiben olyan egyedi acélszerkezetek és elektromos berendezések készülnek, melyek bejárják az egész Világot a közel kelettől Dél Amerikáig.

A rendszer bevezetésének célja az összes beérkező dokumentum digitalizálása és a kapcsolódó folyamatok elektronikus támogatása.

A Therefore dokumentumkezelő rendszer egyedülálló a piacon a tekintetben, hogy nemcsak tárolóként és lekérdező-eszközként, hanem egyszerűen kezelhető és más rendszerekkel könnyen összekapcsolható munkafolyamat-szervező alkalmazásként működik.
Bevezetése elképzelhetetlen lett volna a rendszert és a nagyvállalati ügyviteli folyamatokat egyaránt jól ismerő külső szakértők munkafolyamat-felmérő helyszíni támogatása nélkül. A cégcsoport legtöbb szellemi munkavállalóját érintő, tehát „nagy” rendszert hoztunk létre, és ehhez igen jelentős, több mint féléves felmérő-előkészítő munka tartozott.
A munkatársak hamar el tudták sajátítani az egymás között csak DMS-ként emlegetett rendszer használatát, mivel felülete és működése nagyban hasonlít az általában használt irodai alkalmazásokhoz. Interfészei révén pedig kényelmes az adatátadás a szakrendszerek között, ennek révén sok gépelést és papírt spórolunk meg – arról nem is beszélve, hogy radikálisan csökkent az elvesző vagy hibásan módosuló adatok aránya a mindennapi munkavégzésben.
Példaként kiemelhető a számlafeldolgozás folyamat bevezetése után a folyamat átlagosan idejét egyharmaddal rövidítette meg a három évvel ezelőtti gyakorlathoz képest.