Global Software Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Global Software Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Informatikai fejlesztésekkel, rendszerfelügyelettel, komplex vállalatirányítási és integrált rendszerekkel foglalkozunk.

Esettanulmány

Ügyfelünk mezőgazdasági ágazatban tevékenykedő közepes méretű, erős versenykörnyezetben működő kkv. A cég saját erőből és hitelből tartja fenn működését.
HACCP minőségirányítási rendszer bevezetését támogató informatikai rendszerre volt szükség, mely támogatja az értékesítést és a hatékonyabb termelést.
Az alkalmazott megoldás a cégnél dolgozók munkáját hatékonyabbá tette, az egyes munkafolyamatok idejét lerövidítette, így a munkatársak a precízebb munkavégzés mellett plusz feladatok ellátására is képessé váltak. A határidők betartása is érezhetően javult a rendszer bevezetése után. Rendszerünkkel összekapcsolt cégszektorok működése hatékonyabbá vált, mely rödiv időn belül könnyebbséget jelentett a termelésben és az értékesítés számai is pozitív irányban tolódtak el.