DEW Magyarország Kft.

DEW Magyarország Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Ha a cégedben fejlődni szeretnél, mi automatizáljuk a céged folyamatait, megkönnyítjük munkatársaid napi munkáját, kifejlesztjük az elképzeléshez az eszközt és a technológiát. Alkalmazásainkkal több időt szabadítunk fel számodra és átláthatóbbá tesszük üzleti folyamataidat. Rendszereinkkel, termékeinkkel megkönnyítjük a napi munkát.

Esettanulmány

Éves bruttó forgalom: 500-1000 MFt között. 10-25 főt foglalkoztató vállalkozás. Cél piacuk az internetes értékesítés. Több webáruházzal és hagyományos kiszolgálással, és akár több telephellyel is rendelkeznek.
Olyan vállalatirányítási rendszer létrehozása volt a feladat, aminek segítségével a nagy számú és nagy termékszámmal rendelkező webáruházak kezelése gyorsabbá, a kiszolgálás és a vevői visszajelzések pontosabbá, a készletezés tervezhetőbbé váljon.
A megoldás egy online ERP rendszer lett. A rendszer mind a klasszikus számlázó , készletkezelő funkciókat, mind a specializált, webáruházas értékesítési funkciókat tartalmazza. A kiszállítás kezelés, tervezés is megvalósításra került. A rendszer használata után, a beépített automatizmusoknak is köszönhetően 4-5 ember munkája felszabadult, így ugyanazt a feladatot 1 ember is el tudja végezni. A reklamációk, hibás kiszállítások száma drasztikusan csökkent. A vevői elégedettség nőtt. Az árbevétel és a forgalom növekedésnek indult. A készletkezelés javult pontosabbá vált. A termék gyártás és összeszerelés pontosabbá vált.