CARLO QUALITY Biztonságtechnika Kft.

CARLO QUALITY Biztonságtechnika Kft.

Békés megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Cégbemutató

A történet 1993. év elején kezdődött, amikor is két fiatalember – „Carlo” riasztástechnika elnevezéssel elindította vállalkozását. Épületek és telephelyek komplex biztonságtechnikai rendszereinek tervezését, kivitelezését, karbantartását választották szakterületükké.

Tevékenységük sokrétűségét jelzi, hogy a betörésjelző rendszereken túl a támadások elleni elektronikus jelzőeszközök, elektronikus beléptető rendszerek, videokamerás megfigyelőrendszerek kialakítása, valamint elektronikus tűzjelző hálózatok építése is profiljukká vált.

Esettanulmány

Ügyfelünk egy nyomdaiparban dolgozó dinamikusan fejlődő cég. A fejlődése során az IT kiszolgálás egyre kritikusabb alappillérévé kezdett válni a nyomda mindennapi működésének. Korábban csak az ügyvitel használta az informatikai eszközöket, de az évek során technológia is szükségessé tette az IT használatát. Mára már elengedhetetlenné vált egy stabil, nagy kapacitású és sávszélességű számítógép hálózat üzemeltetése.
A cég részére új, a kor követelményeinek megfelelő számítástechnikai hálózat, hozzá tartozó rack szekrények és aktív eszközök kialakítása vált szükségessé. Meghatározásra került a kiépítendő végpontok és aktív eszközök rendszere.
Az újonnan kivitelezett számítástechnikai hálózat alkalmassá tette a cég részére az ügyviteli a termelési valamint a biztonságtechnikai felhasználás céljából az IT technológiát. Stabil megoldást hozott a biztonságos termelési folyamatok végzéséhez valamint az ehhez kapcsolódó biztonságtechnika alkalmazások használatához. Fontos szerepet játszik a beszállítói minőségbiztosítási rendszer hátterének biztosításában. A cég a rendszer kiépítése után újabb piacokon tudott sikeresen vállalkozni, mely komoly árbevétel növekedést indukált.