LTE-COM kereskedelmi és szolgáltató társaság

LTE-COM kereskedelmi és szolgáltató társaság

Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Tolna megye

Cégbemutató

Cégünk a Magyar Telekom Nyrt. szerződött partnere. Vállalkozások részére kedvezményes mobil- vezetékes szolgáltatások , IT eszközök és IT szoftverek értékékesítésével foglalkozunk. Rövid igényfelmérés után összeállítjuk a legkedvezőbb ajánlatot, amelyen keresztül időt és pénzt spórolva delegált kapcsolattartóval, egy helyen, inetgráltan kezeljük az összes telekommunikációs szolgáltatásokat. Happyfon mobilflottánk pedig a legkedvezőbb feltételekkel teszi lehetővé a telefonálást.

Temékeink

Esettanulmány

A cég a nagy múltú Ganz gyárak tradícióinak egyik folytatójaként alapított magántulajdonú társaság Kiskunhalason.
Jól felkészült szakembereik és az új fejlesztéseikn lehetővé teszik, hogy szinte minden sűrített levegővel kapcsolatos problémára megoldást kínálhassanak. Évente több száz beruházási projektben vesznek részt, az eddig értékesített berendezéseik száma meghaladja a több ezer darabot. Folyamatosan bővítik tevékenységüket, melynek eredményeként ma már a gázkompresszorok, Diesel és gázmotoros áramfejlesztő aggregátorok értékesítésében is jelentős sikereket értek el.
A cég nem igazán volt már megelégedve a telekommunikációs szolgáltatójával. Problémái voltak a kapcsolattartással, EU hívásdíjakkal, roaming lehetőségekkel és az árazással.
Ebből kifolyólag a 3 fő mobilszolgáltatótól kért be ajánlatokat.
Többszörös tárgyalások után, a Telekom ajánlatát fogadták el , később kiderült nem mi voltunk a legolcsóbb szolgáltató, de egy komplex megoldást tudtunk biztosítani minden igényükre.
A,B,C díjcsomagokkal szerződtünk : 12.500 Ft -os díj EU korlátlan lebeszélhetőséget és 12 GB internetet biztosít, valamint 50% kedvezményt egyéb nemzetközi hívásokból; 3200 Ft 1 GB leforgalmazhatóság és 240 perc lebeszélhetőség; 5000 Ft-os csomag 7GB és Magyarországon belüli korlátlanságot tartalmaz.
Bérelt vonali internetet 20/20-as sávszélességre kötöttük, ami egy egy nagyon stabil sávszélességet biztosít ügyfelünk részére. Készülékvásárlásokból egységes kedvezményeket adtunk.
O365-os verziókból a vállati prémiumot választották, amely megoldotta a frissített Office használatát és a levelezés bárhol elérhetővé vált.