Magic /Onyx/ Magyarország Szoftverház Kft.

Magic /Onyx/ Magyarország Szoftverház Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Magic Magyarország az amerikai technológia tőzsdén jegyzett, Magic Software Enterprises Ltd. (NASDAQ Symbol: MGIC) 100%-os leányvállalata, mely Európa egyik legnagyobb megoldás szállítójának a lengyel ASSECO Group-nak a tagja. A több, mint 30 éves működés során felhalmozódott tapasztalat és a bizonyítottan élvonalbeli technológiai megoldások méltán nyerte el a vezető iparági elemzők elismerését. A cég jogelődjét 1991-ben alapították magyar magánszemélyek Onyx Szoftverház Kft. néven. Tevékenységének eredménye az a sok száz Magic alatt futó üzleti alkalmazás az üzleti és államigazgatási élet számtalan területéről.

Esettanulmány

A 2008-as alapítás óta a fuvarozás piacvezető szállítmányozási cégévé kíván fejlődni, amely egyedülállóan rugalmas, és gyors megoldásokat képes kínálni leendő és már meglévő ügyfelei számára. Prioritásként kezelik, mindig is nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi-és precíz szolgáltatásokra. Törekvéseiknek köszönhetően büszkén jelenthetik ki, hogy a legjobbak közé tartoznak a fuvarozás területén.
Legkorszerűbb EURO 6-os flottával, képesek olyan komplex szállítmányozási rendszert nyújtani, amely partnereiket is biztosan sikerre viszi. A legkorszerűbb fejlesztéseket alkalmazzák, szakmailag jól felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező csapatukat folyamatosan képzik, így az egyedi igények megvalósítását is bátran vállalják.
Felkerültek a hazai logisztikai szolgáltatók TOP 100-as listájára is.
55 kamion, 5000 tonna mozgatott anyagmennyiség, 8 célország
A fuvarajánlatok és fuvarok nyilvántartása több kolléga által, különböző egymástól független táblázatokban történt, sokszor csak a készítője által követhetően. A cég fejlődése érdekében egy integrált rendszer bevezetésének igénye merült fel.
A SpedInform Professional bevezetésével egységes nyilvántartásokkal átláthatóan tud információt szolgáltatni mind a napi munka tervezése és lebonyolítására, mind a vezetés számára a stratégiai döntések meghozatalához. A cég töretlen fejlődésének egyik alapköve a szoftver bevezetése volt.