E4 Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

E4 Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2009-ben alakult. Legfőbb célkitűzésünk az Exact Magyarország Kft-nél szerzett tapasztalatok felhasználásával a hazai piac egyedi igényeinek hatékony kiszolgálása. Tevékenységeink: Exact konzultáció ( Konzultációs tevékenység a hazai Exact termékekkel kapcsolatban.), BPR tanácsadás (Üzleti folyamatok újraszervezése Exact megoldások figyelembevételével.), Szoftver telepítés (Exact megoldások telepítési tevékenysége. Mert számít hogyan kezdődik.), Oktatás ( Felhasználói és üzemeltetői oktatás, egyének és kiscsoportok számára.), Testreszabás (Segítségünkkel saját igényei szerint átalakíthatja Exact szoftverét.), Egyedi Megoldások (Egyedi megoldások kialakítása, szoftver integráció, egyéb interface-k.)

Esettanulmány

A kockázati tőke szektorban szerzett tapasztalatok alapján, azokat felhasználva, és korszerűsítve egy új befektetői szemléletet képviselő cég alakult, mely cég további szolgáltató cégek létrehozásával életre hívta a MandoVentures Group-ot.
A cégcsoport számos céget felölel mely cégek szakterületeiknek megfelelően tanácsadói és egyéb szolgáltatásokkal támogatják a befektetői tevékenységet, mind a megfelelő befektetői döntések meghozatalában, mind a befektetések adott kihívásainak menedzselésében.
A cégcsoport felsővezetése olyan egységes vállaltirányítási rendszerben kívánja összefogni a cégcsoport vállalatait, mely egyszere biztosítja a standardizált keretrendszer előnyeit a csoport számára, és biztosítja autonóm és egyedi gazdálkodási lehetőséget a csoport tagjai számára.
A pénzügyi és számviteli adatok kétrétű kezelésén túl a munkafolyamatok megszervezése, workflow management kialakítása, központi elektronikus dokumentum tár kialakítása és a projektek kezelésének, nyilvántartásának szofisztikált kialakítása volt az igény.
A követelményrendszer megismerése után, cégünk az Exact Business Software megoldásait javasolta beüzemelésre, mely az igények kiszolgálásán túl automatizálási lehetőségeket is felkínál, számos területen.
Az Exact Business Software alkotóeleminek beüzemelésével biztosítottá vált a cégcsoport vállalatainak teljesértékű pénzügyi és számviteli adminisztrációja (Exact Globe Next elem segítségével), beleértve a számlázást, könyvelést, banki interface-k használatát, és az összes alapvető kapcsolódó kimutatást, beszámoló készítéshez szükséges analitikákat is.
A könyvelési alappillérek elkészítése után a második elem is beüzemelésre került (Exact Synergy Enterprise elem), mely web alapú megoldás segítségével számos központi cél, és a felső vezetés számára nélkülözhetetlen összekép megjelenítése megvalósítható.
A web alapon futó Exact Synergy Enterprise további előnyöket biztosított a cégcsoport számára a rendelkezésre álló kapacitások feltérképezésében, hatékony kihasználásában, valamint a beüzemelt workflow folyamatok egyes lépéseinek automatizálásával nagymértékű hatékonyságnövelés történt a feladatok átfutási idejét , és azok átláthatóságát illetően.