InnOpen Group Kft

InnOpen Group Kft

Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Budapest

Cégbemutató

Az egyszerűbb jobb, a jobb egyszerűbb - gondolat foglalja össze tapasztalatainkat, amelyeket projektjeink során szereztünk, miközben ügyfeleink üzleti igényeit egy integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) követelményeinek feleltettük meg.
Üzleti igényeket elemzünk, bevezetjük az Odoo integrált vállalatirányítási rendszert, bővítjük / fejlesztjük funkcionalitását, ha szükséges, szállítjuk a megoldást és támogatjuk ügyfeleinket. Számos üzleti terület van, amiben tapasztalatokkal rendelkezünk: CRM, értékesítés és marketing, pénzügy, projekt menedzsment, emberi erőforrás menedzsment (HR), gyártás, szerviz menedzsment, dokumentum menedzsment, hogy néhányat említsünk.
Az Odoo rugalmassága, egyszerű kezelhetősége - ami a kialakítás modern koncepcióján alapul, kombinálva az Internet erejével - ez teszi lehetővé számunkra, hogy magas minőségű megoldásainkat, mint szolgáltatást (SaaS) felhő környezetben tegyük elérhetővé.

Esettanulmány

A partner preciziós ipari méréstechnikai berendezések forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik Magyarországon és a szomszédos országokban.
A cég több sziget rendszerű rendszert használt, illetve excel táblák segítségével adminisztrált. Problémát okozott az erőforrások hatékony elosztása, a szervízek ütemezése. A német társtulajdonos számára készítendő eltérő szerkezetű és üzleti beszámoló elkészítése is nehézséget okozott.
Az Odoo rendszer segítségével kezelik a teljes értékesítési folyamatot az első megkereséstől a számla kiállításáig.
Használt modulok:
- CRM
- értékesítés
- beszerzés
- raktározás
- pénzügy, könyvelés
- projektkezelés
- HR