kkvguru.hu Kft.

kkvguru.hu Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A kkvguru.hu Kft. 2010-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy a hazai kis- és középvállalkozások részére használható, a napi működésükhöz szükséges tudásanyagot adjon. Hazai neves szakértőkkel készített videótartalmak érhetőek el a kkvguru.hu oldalon. A cégvezetők a portálon 9 kulcsterület közül válogathatnak cégvezetés, pénzügy, értékesítés, marketing, IT, jog- és szabályozás, HR, pályázatfigyelés és networking.
2016 évben a kkvguru.hu Kft. a FreshSoft CRSM (ügyfél- és értékesítés kezelő) szoftver hivatalos forgalmazójává vált. Így a cég fő terméke és szolgáltatása a FreshSoft termék forgalmazása.

Esettanulmány

FlixTV Csehország új műholdas TV szolgáltató a cseh és szlovák piacon.
50 fős cég.
Az ügyfél- és értékesítési folyamatban minimalizálni szerették volna a manuális folyamatokat, emellett a legtöbb üzleti folyamatot pedig megbízható automatikus folyamatokká váltani.
Az ügyfél mindként országban bevezette a FeshSoft CRSM rendszert, melynek segítségével a cég prepaid és postpaid rendszerben tud szolgáltatni az ügyfeleinek. Megvalósult a manuális folyamatok minimalizációja, illetve a többi üzleti folyamat megbízható automatizálása. Ez által kevesebb emberrel hatékonyabban, gyorsabban kezelik a backoffice folyamatokat.