Debreceni Irodarendszer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Debreceni Irodarendszer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Hajdú-Bihar megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

Cégünk tulajdonosai sok éves tapasztalatukra alapozva hozták létre a Debreceni Irodarendszer Kft–t. Vállalkozásunk dinamikusan és töretlenül fejlődik a kezdetektől fogva. A sikeres kereskedelmi és szerviztevékenységünknek köszönhetően a legjelentősebbek közé sorolt világmárkák szerviz- és viszonteladói jogát szereztük meg. Az ország különböző területein végzünk szerződéses üzemeltetési szolgáltatást partnereinken keresztül, valamint csatlakoztunk egy országos szervizhálózathoz. Jelenleg több, mint 2000 eszköz szerződéses szolgáltatását nyertük el az ipari szektortól az egészségügyön, oktatáson át az államigazgatási szektorig. Ezen szolgáltatások minőségét magas szakmai színvonalú rendszeres továbbképzéseken való részvétel biztosítja.

Temékeink

Esettanulmány

Az adott egészségügyi intézmény a járó és fekvőbeteg ellátásban vállal fontos szerepet Hajdú-Bihar megyében.
Az intézményben a fekvő, és főleg a járóbeteg ellátásban a betegek részére személyre szóló dokumentumok keletkeznek, melyeket az orvos aláírásával ellátva azonnal át kell adni a páciensnek. Ebből kifolyólag nagyon sok nyomtatóra van szükség, melyek nyomtatását nem lehet összevonni. Ezek költségesek és sok energiát fogyasztanak.
Ezen feladatot hidegtintás eljárással működő berendezésekkel oldottuk meg. Ezen eszközök beszerzési ára kedvező, üzemeltetési költsége és energiafelhasználása kiemelkedően jó és a veszélyes hulladékok mennyisége töredékére csökkent az eddig használt lézertechnológiás eszközökhöz képest.