Kupán Károly e.v.

Kupán Károly e.v.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A BI-control.hu oldalon található cégbemutatót vagy 25 éve kezdtem írni. Ez idő alatt a termelésirányítási célrendszerektől a vezetői tanácsadásig jutottam. Ma már a szoftvereket, hardvereket és egyéb IT elemeket egy olyan eszköznek tekintem, amivel nekem már nem kell foglalkozni (csak ha nagy baj van). Ami számít az az ember. A céget felszámoltam, csak BI-Control LTD néven tartok fent egy vállalkozást, ill. Kupán Károly e.v. keretében adok tanácsot.
A régi cikkeimet a BI-Control oldalon lehet olvasni, az újakat az erpcsere.hu oldalon, de vannak írásaim az erptanacsadas.hu oldalon is. Ma már szinte kizárólag üzleti folyamatok elemzésével és újraszervezésével foglalkozom, beleértve az ERP rendszerek kiválasztását, sikertelen beruházások lehetőségeinek feltárását és az üzleti intelligencia alkalmazások használatát..
Évente egyszer-kétszer tartok egy egész napos ERP független előadást és ERP kiállítást.

Esettanulmány

Multinacionális babérokra törekvő tisztán magyar tulajdonú kis és nagykereskedelmi vállalkozás. A piacvezető cég 70 alkalmazottat foglalkoztat 2 milliárd Ft árbevétel mellett.
A cég működését hátráltató hibás üzleti folyamat bemutatása és a hibás szemlélettel bevezetett nagy ERP rendszer által okozott kár elemzése.

Az új rendszer bevezetés alatt áll.

Weboldal: