I-Soft.hu Korlátolt Felelősségű Társaság

I-Soft.hu Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az I-Soft.hu Kft. szegedi székhelyű szoftverfejlesztő cég. Már számtalan budapesti partnerünknek nyújtottunk segítséget nagyobb szoftverfejlesztési projektek, megbízások megvalósításában ASP.NET, JAVA és PHP vonalon egyaránt. Munkáinkat óradíjas vagy projekt alapú elszámolásban végezzük, többnyire remote, de néhány kollégánk esetében akár az onsite munkavégzés is szóba jöhet.
Ezen kívül vállaljuk Wordpress, Joomla, nopCommerce alapú üzleti portálok, webshopok fejlesztését is.

Munkáinkat jellemzi és Önöknek előny lehet:
Törekszünk arra, hogy megrendelőink számára fejlesztőink munkája folyamatosan nyomon követhető legyen.
A határidők betartása nálunk szent!
Programozóink nagy tapasztalattal rendelkeznek nagyvállalati kommunikációban technológiai területen.
A programozási feladatok szervezését, kódolását és minőségbiztosítását nagy rutinnal végezzük.
Az általunk nyert munkaerővel sokkal skálázhatóbb a kapacitásra tehetnek szert.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, a piacon közel 25 éve működő vállalkozás, mely célja a hazai kis és középvállalkozások adminisztratív, pénzügyi, kereskedelmi folyamatainak menedzseléséhez hatékony és gazdaságos szoftveres megoldások nyújtása.
A projekt célja ügyfelünk és annak egy partnere együttműködése során használt ERP rendszerének egy vékony kliens kivonata. A vállalatirányítási rendszer rendelés kezelési felülete került megvalósításra.
A webes kivonat MS MVC alapokon és a TelerikKendo alapokon nyugszik. A projekt érdekessége, hogy a vékony és a vastag kliensnek is igazoltan azonos eredményt kell hozni, minden körülmények közt. Ezt az ügyfelünk munkatársai által rendelkezésre bocsájtott tárolt eljárás halmaz biztosítja. Így jelen esetben az üzleti logika jelentős része átkerült az adatbázisba.

A program felépítésében tartottuk a már igazoltan hatékonyan működő felépítést. Az adatelérési réteg feladat továbbra is az adatbázissal történő kapcsolat kezelése. A korábban is használt Entity Framework nem tudta generálni a tárolt eljárások által visszaadott multiplyresultset-et, így mappolást segítő POCO osztályokat és az adatok betöltését kézzel kellett elvégezni. A DAL-ból származó halmazok az üzleti logikai rétegben kerülnek összefésülésre, majd tovább adja a prezentációs rétegnek. A prezentációs réteg továbbra is kizárólag a felhasználói interakciókat kezeli és megjeleníti a BLL-től kapott adatokat.