Kensai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Kensai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalatirányítási rendszerünk főként termeléssel és kereskedelemmel foglalkozó, kis és közepes méretű vállalkozásoknál fut. De referenciáink között akad jó néhány példa kizárólag kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozásokra, mikro méretű, és európai viszonylatban is nagynak mondható cégekre.
Minden projektünkre az jellemző, hogy Megoldást nyújtunk megrendelőinknek, akik elégedettek velünk és hosszú távon elkötelezték magukat mellettünk. Büszkék vagyunk rájuk és hiszünk abban, hogy sikereiket egy kicsit nekünk is köszönhetik.
Rugalmas a rendszerünk, melyet az Ön kívánságai szerint, akár folyamati szinten is testreszabunk. Rugalmasak a tanácsadóink, akik alkalmazkodnak az Önök lehetőségeihez, kéréseihez. Rugalmas az árképzésünk, így az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót kínáljuk.

Esettanulmány

A cég fő tevékenysége női felsőruházat tervezése, modellezése, gyártása és értékesítése. Termékskálán a klasszikustól a sportos formáig 36-52-es méretig minden megtalálható! A cég 1993-ban alakult, azzal a céllal, hogy minőséget és egyediséget teremtsen. Magyarországon az egyik legnagyobb ruházati konfekció gyártó és kereskedelmi vállalkozás. 100%-os magyar tulajdonú társaság, magas szintű szervezettséggel és jól képzett szakembergárdával.
Az alapítás óta a cég dinamikus fejlődést mutat, köszönhetően a széles és színes választéknak. A társaság székhelye és fő termelési bázisa Dél-alföldi Régióban, Szegeden található. A foglalkoztatottak létszáma évről-évre folyamatos növekedést mutat, jelenleg 30 főt alkalmaz a cég.
Az alábbi feladatokra kerestek szoftveres megoldást:
- adminisztratív feladatokra fordított idő jelentős csökkentése
- vevői igények, előrejelzések karbantartása
- mobil eszközös készletgazdálkodás és termelés megoldása
- webáruház létrehozása

ADMINISZTRATÍV FELADATOKRA FORDÍTOTT IDÕ JELENTÕS CSÖKKENTÉSE
A dolgozók saját maguk tudják dokumentálni a rendszerben az egyes projektekre fordított munkaidejüket, így az adatrögzítés ideje jelentősen lecsökkent.
VEVÕI IGÉNYEK, ELÕREJELZÉSEK KARBANTARTÁSA
A folyamatos alapanyag-ellátás fontossága miatt sor került a várható rendelési igények karbantartását szolgáló felület elkészítésére. Segítségével a beszerzőknek akár heti bontásban előrejelzést kínál a várható jövőbeni alapanyag szükségletekről. Ezen előrejelzés alapján a beszerzők elvégezhetik a szükséges alapanyag beszerzéseket, biztosítva a folyamatos alapanyag-ellátást a termelés számára.
MOBIL ESZKÖZÖS KÉSZLETGAZDÁLKODÁS ÉS TERMELÉS
A mobil eszközök nem kötik a felhasználót az íróasztalához, a termelés folyamatában végezheti a gyártás ellenőrzést, és a termeléssel, raktározással kapcsolatos adminisztrációt.
A kialakított vonalkódos rendszerekkel a mobil eszközök jól használhatók, könnyen megvalósítható a késztermékek életútjának követése.
WEBÁRUHÁZ MEGOLDÁS
Olyan a vállalat rendszerével integráltan együttműködő webáruház került kialakításra a vállalatnál, amely könnyű használhatósága jelentősen megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését.
A webáruház beállításai gyakorlatilag a központi vállalatirányítási rendszerben állíthatók be, legyen szó akár új akciók megjelenítéséről, új cikkek hozzáadásáról, vagy az egyes cikkek képeinek módosításáról. Ez a beállítási lehetőség leegyszerűsíti a webáruház kezelését, hiszen még a raktárszintek figyelése, valamint a rendelések nyomonkövetése is megoldott egy rendszeren belül.