Innotransz Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Innotransz Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Innotransz Bt. informatikai szolgáltatások nyújtására jött létre 1991-ben. Az elmúlt évtizedek alatt sikeres vállalatirányítási projekteket valósított meg. Terméke az EnWizard 2 vállalatirányítási rendszer. A cég elkötelezett a partnerek magas szakmai színvonalú kiszolgálásában.

Esettanulmány

Az ügyfél piacvezető a fémhulladékok begyűjtésében, feldolgozásában (kezelésében) és értékesítésében. Éves forgalma meghaladja a 10 mrd Ft-ot, amely jelentős része export.
A cég saját feldolgozó üzemmel és szállítóflottával rendelkezik.
A projekt indításakor a társaságnál szigetszerű informatikai rendszerek működtek, amelyek nem biztosították az adatintegritást. A fejlesztés célja az integrált adatbázissal rendelkező vállalatirányítási rendszer létrehozása, amely minimalizálja a humán erőforrás ráfordítást és adataival, elemzéseivel támogatja a vállalatvezetést a hatékony gazdálkodás megvalósításában.
A fejlesztést követően az adatok a keletkezési helyen kerülnek rögzítésre. Majd ez alapján minden bizonylat előállításra kerül, amelyek a szállításokhoz és a pénzügyi-főkönyvi tevékenységhez szükségesek.
Stabil gazdasági működés valósult meg minimális humán erőforrás ráfordítás mellett.