AB Holding Kft.

AB Holding Kft.

Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tolna megye

Cégbemutató

Az AB Holding biztosítja a teljes és tökéletes internetes hátteret. Ebbe minden beletartozik, ami online: domain regisztráció elvégzése, tárhely biztosítása, karbantartás, és ami a legfontosabb: professzionális weboldalkészítés és felújítás az aktuális trendeknek, legújabb technikai követelményeknek megfelelően.

Részletek: http://abholding.hu/

Esettanulmány

Ügyfelünk fő tevékenysége virtuális túrák készítése, frissítése. Ennek során épületeket, közterületeket, rendezvényeket fotóz be, amikből saját eszközeivel online virtuális túrákat generál.
Gyakori probléma volt ügyfelünknél, hogy az elkészített websétákhoz a vevői nem tudtak weboldalt készíteni, tárhelyet biztosítani. Ennek felismerésekor új üzleti modellt dolgozott ki, melynek lényeges eleme, hogy minden vevője számára generál egy weboldalt, ahol a websétát megjeleníti, illetve további információkat is elérhetővé tesz. Szálláshely esetén szobák, szolgáltatások bemutatása. Étterem esetén frissíthető étlap, rendezvények bemutatása. És így tovább minden típusú vevőjének tevékenységéhez megfelelő lehetőségek.
Megoldásunk lényege az, hogy elkészítettünk számára egy microsite keretrendszert, melynek használatával központilag tud minden vevőjének egyedi weboldalakat létrehozni, azokon a websétákat elhelyezni.
A megoldás lényegi része az is, hogy az így elkészült weboldalak szerkesztői felületéhez a vevők is hozzáférnek, így a tartalmakat saját maguk is napi szinten tudják kezelni, bővíteni, módosítani.

Az új üzleti modellel és a hozzá kapcsolódó microsite keretrendszerrel elért előnyök:
- webséta átadás-átvétel adminisztrációs és műszaki feladatainak minimalizálása, korábbi több napos egyeztetések lerövidítése 30 percre.
- ügyfelünk vevői mind egyedi és azonnal mobilbarát weboldalt kapnak, így ügyfelünk jelentős többletszolgáltatás tud nyújtani meglévő és új vevőinek.
- mivel a webséták kiszolgálását ügyfelünk tárhelyéről végezzük így ez külön szolgáltatásként került be portfóliójába, amire alapozva előfizetési rendszer dolgozott ki, ezáltal az alap termék (virtuális túra) mellé újabb, folyamatos bevételt termelő terméket sikerült bevezetni.