DiMa.hu Kft

DiMa.hu Kft

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

A DiMa.hu kft 2004 óta foglalkozik tárhely szolgáltatással és domain regisztrációval és 2007 óta folytatja ezt a tevékenységet mint kft.

Az elmúlt években a növekvő ügyfélszám mellett egyre több tapasztaltra tettünk szert, hogy mire is van szükségük ügyfeleinknek. Nyugodtan állíthatom, hogy minden igényre tudunk megoldást találni. Az évek során a két alapszolgáltatás mellé nagyon sok kapcsolódó terméket fejlesztettünk, de a tárhely és domain jelentősége nem csökkent. A szinte teljesen automatizált rendszerünkkel gyerekjáték a megrendelés és maximum 24 órán belül aktív a szolgáltatás.

Cégünk több saját weboldalt üzemeltet, melyek egy része egyedi programozású a másik része pedig WordPress.

Esettanulmány

Az Aktív Energetika Kft több éve van már jelen az energetikai tanúsítványok kiállítása, készítése piacán Debreceni székhellyel, Hajdú Bihar megyében. A tulajdonos Oláh Péter egyéni vállalkozóként már több éve van jelen a piacon és nagy tapasztalattal, szekértelemmel rendelkezik saját piacán. A fejlődő, változó körülményekhez mindig rugalmasan alkalmazkodott, amit mi sem bizonyít jobban, hogy országos portál fejlesztésébe szeretné tudását fektetni. Ezen a területen a szaktudását átadni másoknak, illetve a portálon keresztül, szakszerű segítséget nyújtani az őket megkereső látogatóknak.
A cég szolgáltatásait Hajdú bihar megyén belül végezte, amíg ez a portál el nem készült. A megyén belül akalmazott specifikus szolgáltatásokat szerették volna alkalmazni országosan, helyi , megyei tanúsítók bevonásával. A portálra beérkező megrendeléseket, munkákat az a tanúsító tudja elvállalni, aki rendelkezik még elég szabad kapacitással, a kért határidőn belül el tudja végezni és időben el is vállalja a munkát a portál adminisztrációs rendszerében.A rendszer egyik legfontosabb része a vevői értékelés, hiszen a portál tulajdonos ez alapján látja, hogy adott tanúsító milyen lelkesedéssel, szakértelemmel végzi munkáját.Az önmüködő , telejesen automatizált megrendelési folyamatban a vevő a környezetében élő tanúsítótól a legrövidebb időn belül kapja meg a besorolását az ingatlanról.
A portál rendszer hozta meg a megoldást a megrendelőnk számára, aki országosan szerette volna végezni munkáját, de területileg személyesn mégis csak a megyén belül maradt. Ezzel sikerült megoldania, hogy az általa képviselt értékek, speciális szolgáltatások máshol is elérhetőek. A megoldás az HTML5 programozású portál hozta meg, ami több szintes, részletes funkciókkal rendelkezik és folymatos keresőoptimalizás alatt áll.