ABAKUSZ Számítástechnikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

ABAKUSZ Számítástechnikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Az Abakusz Kft küldetése, hogy minőségi megoldásokat adjon ügyfeleinek a világ vezető gyártóinak termékeivel és technológiáival, a jelenlegi és a jövőben várható igényeket is kielégítő rendszereket építsen és az ügyfél igényeihez legjobban illeszkedő szolgáltatásokat nyújtson.

Mi az ügyfeleinknek nem egy-egy terméket akarunk eladni, hanem Ügyfelünk felmerülő problémájára a cég meglévő rendszerébe legjobban beilleszthető és az informatikai stratégiájához legjobban illeszkedő megoldást javaslunk. Ha a szükséges problémára több gyártó termékeiből is adható az Ügyfél igényeit kielégítő megoldást, akkor több megoldást is javasolunk.

Esettanulmány

Cégünk gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik Magyarország nyugati régiójában. Telephelyeink, műhelyeink és mintaboltjaink Győrben és Szombathelyen találhatók.

Fő tevékenységi körünk közé tartozik az egyedi méretvétel alapján gyártott művégtagok, ortézisek, gyógycipők, talpbetétek, haskötők és fűzők gyártása. Mintaboltjainkban egyedülállóan széles választékkal várjuk, ahol minden megtalálható ami a házi betegápoláshoz, rehabilitációhoz szükséges.

Mozgásszervi betegségek kezelésében szerzett tapasztalattal, egyedülálló szakértelemmel állunk az orvosok, a gyógyulni vágyók rendelkezésére, továbbá biztosítjuk az egyedi, és a speciális gyógyászati igényeknek is megfelelő ellátást. Számunkra az a legfontosabb, hogy minőségi termékeinkkel és megbízható szolgáltatásainkkal tartsuk meg régi, és nyerjük meg új ügyfeleink bizalmát.

A cég régebben több szerverrel is rendelkezett, melyek elöregedtek. A cégnél saját levelező rendszer üzemelt, melynek cseréje nagy költséggel járt volna. Szükség volt arra, hogy a távoli telephelyen levő alkalmazottak is elérjék a vállalatirányítási rendszert.
Az új infrastruktúra egy virtualizált szerver megoldás lett. Egy fizikai szerveren több virtuális szerver üzemel, külön szerveren futtatva az AD, file, RDS és adatbázis szolgáltatásokat. A levelezés egy office365 levelezési szolgáltatás lett a céges aktív directoryval integrálva. Az office365 megoldás csökkentette az egyszeri beruházási költségeket. Az új infrastruktúra üzembiztosan segíti a cég működését.