Enterprise Solutions Kft.

Enterprise Solutions Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Dinamikusan fejlődő informatikai cégünk magas színvonalú vállalatirányítási és online megoldásokat nyújt ügyfelei részére. Célunk, hogy költséghatékony és rugalmas eszközöket kínáljunk Önnek, mellyel elősegíthetjük üzleti sikereit.
Az Enterprise Solutions Kft. vállalatirányítási rendszere több mint 10 évnyi fejlesztési tapasztalat eredményeként született. A rendszer folyamatosan fejlődő, számos funkcióval ellátott, egyedileg testre szabható, rugalmas rendszer, mely teljes körűen kiszolgálja ügyfeleink üzleti igényeit. Az ENSO Ügyvitellel szinkronban működő webáruházaink segítségével ügyfeleink kiterjeszthetik tevékenységüket az internetes értékesítés világára és jelentős profitnövekedésre tehetnek szert.
Cégünk 2009 óta teljes körűen segíti ügyfelei vállalkozásfejlesztését az Európai Unió által felkínált komplex támogatási rendszer lehetőségeinek kiaknázásával.

Esettanulmány

A FALCO DEPO UDVAR (Kiss G Faforg Kft.) egy 1994-ben alakult lapszabász és bútorgyártó cég, egy 20éves múltra visszatekintő családi vállalkozás, melyet asztalos tapasztalatokkal alapítottak.
Lap termékeik körében a laminált és natúr faforgácslap mellett rétegelt, farost lemezek OSB és cementkötésű lapok konyhai munka és asztallapok is megtalálhatóak, melyet számítógép vezérelt lap szabász géppel vágnak pontos méretre. Az íveket marásokat 5-tengelyes modern CNC-vel készítik, elkészítik az egyenes és íves élek lezárását is.
A 2015-ös évet 700 millió Ft-os nettó árbevétellel zárták, átlagos statisztikai létszámuk 30 fő.
A Falco Depo Udvar előző rendszerét kiesés nélkül kellett leváltanunk, az éles cikktörzs, készlet, vevőtörzs adatok migrálásával. A vezetőség igénye volt a több raktár kezelésének bevezetése, ezáltal a készletkezelés pontosítása, funkcionális raktárak létrehozása. A könyvelési részleg kérése volt egyfajta előkönyvelési rendszer bevezetése, egyazon kimenő számlán található szolgáltatás és anyag megkülönböztetése, és integráció a cég által használt könyvelő szoftverrel. A webes, marketinges osztály két új webáruházat kért, egy külsős cégtől bérelt rendszert, továbbá egy sajátot. Mindkettőhöz magas szintű szinkronizációt, illesztést várt el. A bolti értékesítés egy vevőinformációs monitort akart az asztalba építeni.
A rendszer 2011-es bevezetése óta egyetlen leállás nélkül üzemel a Falconál, magas szintű partneri és egyúttal baráti viszony alakult ki.
Az kezdeti átállás zökkenőmentes volt, az adatok átemelése sikerült, minden előzőekben felsorolt kérés átadásra került.
Séma alapú előkontírozási rendszert fejlesztettünk ki, elég a cikkeket egyszer sémához rendelni, értékesítés után az ENSO a könyvelőrendszer adatbázisába másolja kontírozva a bizonylatokat, felosztva és külön kontírozva a végösszeget pl. a szolgáltatás és készlet alapján.
Mindkét webáruház illesztésre került, másodperc alapon frissül a benti készlet, szinkronizálásra kerülnek a partnerek egyedi kedvezményes árai, bekerül a benti rendszerbe a weben regisztrált partnerek adata, továbbá a webes rendelések is automatikusan áttöltésre kerülnek.
Elkészült a vevőinformációs monitor kezelése is, a hardver beszerzésében is számíthatott ránk a cég.

A Kiss G Faforg Kft. Hajdú-Bihar meghatározó lapszabászati cégévé vált, a humán erőforrásra fordított kiadások számottevő növekedése nélkül.

https://www.youtube.com/watch?v=bNT7eMEzEkE

Weboldal: