Aradvári György EV

Aradvári György EV

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A vállalkozás fő tevékenysége az egyedi szoftverfejlesztés.

Temékeink

Esettanulmány

Az esettanulmányban szereplő ügyfelem az ország több pontján rendelkezik ékszerüzlettel. Az ékszerüzletei elsősorban forgalmas bevásárló központokban helyezkednek el, illetve nagyobb városok sétáló utcájában. Több mint 20 alkalmazottal rendelkezik.
Boltjának leltározásához minden korábbi készletnyilvántartási rendszer alkalmatlannak bizonyult, mivel azok az egyedi termékekkel nem tudtak hatékonyan dolgozni. Ügyfelem számára fontos volt, hogy minden termék kapjon egyedi, nyomtatott, vonalkódos etikettet és egy termék rögzítése ne tartson tovább fél percnél. A hatékonyság növeléséhez fontos volt a súlymérő mérleggel való kommunikáció megoldása és a termékfotózás automatizálása. Ügyfelemnek továbbá problémát okozott, hogy a boltokban nem volt informatikai rendszere. Ki kellett alakítani az eladási platformot. A leltározás túl hosszadalmas volt, több napig tartott a boltokban és addig zárva kellett tartani az üzleteket.
Egy 1998-ban indult egyedi szoftverfejlesztés eredménye képen mára a Trillion készletnyilvántartási rendszer moduláris és nagyon széles spektrumú megoldásokat kínál az ékszerüzletek, divattermékek és egyedi termékeket forgalmazó cégek számára. Az ügyfelem a szoftver bemutatását követően kiválasztotta a neki szükséges modulokat, majd egy héten belül telepítettem az igényei szerint összeállított Trillion szoftver rendszert. A szoftver betanítása óta zökkenőmentesen használják a rendszert. A kívánt eredményeket elérték: egyedi vonalkódos címkével lett ellátva minden termékük. precízen és pár óra alatt le tudnak leltározni egy teljes üzletet (korábban több napos művelet volt, míg zárva is tartottak). Elérték, hogy egy a termékrögzítése 10-30mp alatt megtörténjen úgy, hogy közben még fotó és címke is készül az ékszerekről. Ezzel a hatékonyság növelésével lehetősége lett ügyfelemnek újabb üzlet nyitására, mivel rengeteg humán erőforrás szabadult fel. Jelenleg ennek köszönhetően már további két üzlettel gyarapítja vállalkozását.