INU IT Services Kft.

INU IT Services Kft.

Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Pest megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Az INU IT Services 2007-ben indult egy kis csapat lelkes programozó garázscégeként. Azóta alapítói álmait valóra váltotta és túl is szárnyalta: ma díjnyertes szoftverfejlesztő vállalkozásként kínálunk mobil és web megoldásokat iPhone, iPad, Android és Windows Phone platformokra. Közel 500 projektet kiviteleztünk sikeresen, élő és ellenőrizhető referenciákkal. Hazai partnerünk többek között a Tesco, a Spar, és a MOL cégcsoport is.

Mobilra fejlesztett megoldásaink milliók javát szolgálják az egészségügyben, közlekedésben, kereskedelemben és számos más ágazatban.

Hiszünk abban, hogy egy szoftvernek nem csak jónak, hanem ihletőnek, szórakoztatónak és egyedinek kell lennie. Imádjuk a munkánkat és ez meg is mutatkozik megoldásaink minőségében.

Esettanulmány

A Jingle egy randiapp, amely kreatív felülettel és hasznos szűrési módszerekkel segít párt találni. Az alkalmazás egy rövid, játékos, képekből álló pszichológiai teszttel feltérképezi a párkapcsolatokban igazán fontos személyiségjegyeket, és így mutatja meg a legtalálóbb partnereket.
Jingle, egy magyar tulajdonú startup, amely a budapesti sikerek után Londont vette célba. Az angol piacra lépés előtt bízták meg az INU-t az alkalmazás 2.0-ás változatának elkészítésével. A nyerő design adott volt, szükség volt viszont egy profi iOS fejlesztő csapatra.
Az INU új alapokra helyezte az alkalmazást, utat adva a nemzetközi sikernek.