Computer és Vonalkód Technika Bt

Computer és Vonalkód Technika Bt

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásunk 2003-ban alakult. Vonalkód technikai megoldásokat, hardver eszközökez, jelöléstechnikát és kellékanyag ellátást kínálunk cégeknem. Főleg gyártó és kereskedelmi cégeket szolgálunk ki. Másik üzletágunk az áruvédelem, mely szorosan kapcsolódik az értékesítési folyamathoz. Fejlett elektronikus lopásmegelőző rendszereinket számos vállkozás használja megelégedéssel.

Esettanulmány

Az ügyfelünk REÁL ABC áruházat üzemeltet mitegy 350négyzetméteren. Kis-közép vállakozás méretű cég, folyamatos, biztosnak mondható teljesíménnyel. Néhány hozzá hasonló konkurens cég található a környezetében. Erőforrások tekintetében stabil.
Egy ideig, míg a cég mérete viszonylag kicsi volt, a raktárkészlet nyilvántartás, megrendelések, beszállítók, partnerek kezelése papír alapon működött. Amint a vállakozás átlendült egy magasabb dimenzióba, a forgalma nőtt, egyre több alkalmatzott dolgozott a papír alapú nyilvántartás követhetetlenné vált. Igény generálódott egy digitális vonalkód technikával támogtott információs rendszer bevezetésére, mely kezeli a nyugtaadaát, számlázást, raktárkészlet-, partner-, megrendelés- nyilvántartást, így segíti a vállakozás továbbfejlődését, átláthatóságát. Továbbá az áruházi lopások megelőzése is szükségessé vált.
A vonalkódtechnika bevezetésével a vásárlók gyorsabb, postos kiszolgálása még több vásárlót eredményezett a vállalkozásnak. A raktárkészlet pontos ismeretével a vállalkozás optimalizálni tudta raktárkészletét, beszállítóit könnyen át tudta világítani a beszerzési árak tekintetében. Vevő nyilvántartása segytségével partner programot indított és hírlevelek kiküldésére is lehetősége van, ezzel is erősítve a vevő-kereskedő viszonyt, mely szintén anyagi előnyhöz juttatta a cégét. Az elektronikus lopásmegelőző rendszer, mint az értékesítési lánc utolsó pontja óvja a vállalkozás raktárkészletét, a profitot a cégnél tartja.