HD Stúdió Kft.

HD Stúdió Kft.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

A HD Stúdió Kft. komplex megoldási javaslatokat kínál partnerei számára, hiszen korunk informatikai követelményeinek való megfelelés mára elengedhetetlen feltétellé vállt azok számára, akik a piaci versenyben talpon szeretnének maradni. Szolgáltatásaink kiterjednek informatikai eszközök kereskedelmére, üzembe helyezésére, szervizelésére. Személyre szabott, Wordpress alapú honlapok üzemeltetésére, design tervezésre, nyomdai előkészítésre, kivitelezésére. Közösségi média stratégiák felépítésére és

Esettanulmány

A vállalkozás 1991-ben alakult, családi vállalkozásból nőtte ki magát megyei szinten meghatározó céggé. Portfóliójában megtalálhatók az okj-s képzések, a szaktanfolyami oktatások, nyelvoktatások, valamint kategóriás képzések is. Megyei szinten két másik vállalkozással fedik le a piacot. A megnövekedett tanfolyami létszám következtében, a cég is fejlődésnek indult, nagyobb kiszolgáló informatikára lett szükség.
Új, nagyobb telephelyre történő költözés alkalmával felmerült az igény, a vállalkozás informatikai eszközparkjának modernizálására, valamint bővítésére. Szükségessé vált az eszközök cseréje, egységesítése, valamint egy belső hálózat kialakítása a hatékonyság növelése érdekében, mivel az alkalmazottak térben is távolabb helyezkedtek el egymástól. A nyomtatási kapacitást a meglévő eszközök már nem voltak képesek gazdaságosan kiszolgálni. A tanfolyami oktatás hatékonysága szintén modernizálást kívánt. A cég nem rendelkezett egységes arculattal.
A számítógéppark, amely már nagyon elavult volt, lecserélésre került, belső hálózat lett kialakítva, így az alkalmazottak és a tanári gárda könnyebben tud immár kommunikálni egymással, az információ áramlás hatékonysága sokszorosára növekedett. Modern, nagy kapacitású nyomtatási lehetőséget alakítottunk ki, ami már az ügyfelek számára is elérhetővé vált. Beszerzésre került egy interaktív tábla projectorral, amellyel az oktatás színvonala nagymértékben javult. Egységes arculatot alakítottunk ki, amely a logótól a névjegykártyáig bezárólag mindenre kiterjed. Modernizálási tevékenységünk nem csupán az eszközök beszerzésére, üzembe állítására korlátozódott. Részt vettünk az alkalmazottak új eszközök használatára való betanításban is. A hatékony modernizálást követően a megnövekedett tanfolyami létszámot a vállalkozás gyorsabban képes kiszolgálni.