Civissoft Informatikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Civissoft Informatikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Civissoft Kft-t magyar természetes személyek alapították 2011-ben. Szeretnénk, ha a Belsoft Kft hagyományait folytatva sikeresen tudnánk partnereink üzleti döntéseihez megfelelő időben a megfelelő színvonalú információt szolgáltatni. Több tíz éves tapasztalatunk és a mögöttünk álló bevezetések vállalatirányítási rendszer területén talán feljogosítanak minket arra, hogy meglévő és leendő partnereinknél olyan technológiákat vezessünk be, amelyek a partnereinket a legmagasabb szinten kiszolgálják.
Ezért is fordultunk 2013-ban az üzleti intelligencia felé, ahol a meglévő informatikai rendszer elemzése nyomán a saját fejlesztésű WEB-es programunk (CivisCloud) segítségével tudunk hatékony, naprakész információt szolgáltatni a felelős vezetőknek. A cég elsődleges célja WEB-es alkalmazások bevezetése az üzleti életbe.
A cég stabilitását adja, hogy a bevezetések mellett jelentős bevétel származik a bevezetett rendszerek üzemeltetéséből, és a jogszabályi változások követéséből.

Esettanulmány

Tiszántúli Református Egyházkerület a Magyarországi Református Egyház tiszántúli régiójának a gazdasági és hitéleti tevékenységét fogja össze. Piaci vetélytársa nincs, de jelentős számú a székhelytől távol (másik településen) működő gazdasági egység.

Az egyházkerület megfelelő infrastrukturális háttérrel rendelkezik mind a központban, mind a kihelyezett gazdasági egységekben.
A megoldandó üzleti probléma: az Egyházkerület teljes gazdasági ügyvitelének megvalósítása felhő architektúrát használó WEB rendszerrel.

Megoldandó alrendszerek:
Étkeztetés
Számlázás
Pénzügy
Banki utalás
Könyvelés
Tárgyi eszköz nyilvántartás
Beruházás kezelés
Iratiktatás
Felső vezetői információs rendszer

Külön speciális igényként jelentkezett, hogy a szokásos kimutatások mellett egy speciális pénzforgalmi kimutatás rendszer kiépítése szükséges, amely alapján a különböző gazdasági egységek havonta látják a kiadott pénzügyi keret alakulását.
A CivisCloud WEB-es vállalatirányítási rendszer az Egyházkerület szerverére telepített felhő alapú WEB alkalmazással oldja meg a feladatot.

A rendszer a szerveren van telepítve. A felhasználói számítógépek biztonságos hálózaton keresztül csatlakoznak a szerverhez web-böngésző (Firefox, vagy Chrome) segítségével. Az előző rendszerhez képest nagy előnyt jelent az, hogy a felhasználói számítógépeken nem kell a rendszert telepíteni, így egy gépcsere után is hamar használatba lehet venni.

A CivisCloud rendszer Catering (Étkeztetés) modulja interface-en keresztül kapcsolódik a Quadro Byte Zrt. Élelmezési rendszeréhez. Ez a kapcsolat kétoldalú, amelynek eredményeképpen a két rendszer adta előnyöket lehet maximálisan kihasználni.

A Home Banking (banki utalás) modul a banki terminállal cserél adatot átutalások és inkasszók elkészítésében, banki terminál felé átadásban, valamint a bank által teljesített tételek visszavételében. Ennek a modulnak a használata drasztikusan felgyorsította a banki tételek feldolgozását, amely szinte teljes mértékben lekötötte egy munkatárs 8 órás munkaidejét.

Bevezetésre került a csoportos, ismétlődő számlázás alkalmazása, ahol a havonta ismétlődő számlák kerülnek egyszerűen ( belső táblából és külső Excel állományból) elkészítésre. Ez is jelentős időmegtakarítást jelent a kerület több helyén lévő számlázási struktúrában.

Az alrendszerekből (bejövő és kimenő számlák, bér - külső alrendszer, tárgyi eszközök, bank, pénztár, stb) automatikus kontírozással egyszerűen kerülnek be automatikus kontírozással a főkönyvbe.

A kimenő számlák másodpéldányai már nyomtatáskor tartalmazzák a kontírozási adatokat (csak olyan számla készíthető, ahol a számlához tartozó adatok szerinti kontírozási vezérlő tábla fel lett készítve). Ezek a másodpéldányok automatikusan csatolásra kerülnek a kimenő számlákhoz és a szerver egy mások számára nem hozzáférhető részén tárolásra kerülnek pdf formában. Ezáltal a másodpéldányokat nem kell kinyomtatni.