Contrall Ipari Informatikai Kft.

Contrall Ipari Informatikai Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Ipari Hardver és Szoftver Fejlesztés

Esettanulmány

Baranya megyei, több milliárdos forgalmat bonyolító, egyedi gépgyártással foglalkozó, 200 főt foglalkoztató cég.
A cég az egyedi gyártással és a digitális vállalatirányítási rendszer hiányával járó kockázatokat kívánta megszüntetni. A cég számára fontos, a gyors, de pontos gyártás mellet a határidők betartása az ügyfelek elégedettségének érdekében. A megfelelő ERP hiányában azonban tervezhetetlen határidők, utókövetések elmaradása jellemezte a gyártást. Riportok hiányában készlet és az eredményesség követhetetlenné vált, az erőforrások nem megfelelő felhasználása gazdaságtalanságot eredményezett. A készlet követhetetlensége következtében raktározási problémák alakultak ki, csökkent a hatékonyság. Kézi adminisztráció átláthatatlansága és kézi rögzítés következtében előforduló hibák véletlenszerű korrekciója, az eredményeket torzította. A cég irányításához szükséges tudás a cégtulajdonos személyéhez kötődött, ami miatt a generációs átadás nehézkes, időigényes, vagy nem megoldható, ez pedig nehezíti a cég fejlődésének fenntartását, vagy akár működését, ami az ott dolgozók és családjaik megélhetését is veszélyeztetheti.
A rendszer bevezetésével, a meglévő adatok átmigrálásával, a fenti problémák teljes mértékben megoldódtak, hiszen a feladatok a teljesítésig nyomon követhetők, az erőforrások megfelelően felhasználhatók, ütemezhetők, és így a határidők tervezhetősége és betarthatósága is megoldódott, ami a mai napig segíti a cég hatékonyságát és így fejlődését. Az átláthatóbbá váló szervezet miatt az üzleti adatok könnyen, naprakészen, kinyerhetők és elemezhetők a megfelelő jogosultsággal rendelkezők számára. Az adminisztráció egyszerűsödött és a döntések meghozatalához való idő is rövidült. A generációs átadás megoldódik, gyorsabbá válik, ezért szükség esetén a cég működése, eredményessége fenntartható, nem ütközik majd akadályokba.