Infoázis Korlátolt Felelősségű Társaság

Infoázis Korlátolt Felelősségű Társaság

Csongrád megye

Cégbemutató

Az Infoázis Kft.
több mint 10 éve foglalkozunk informatikával. Dél-Magyarország területén több mint 150 partnerünk között ugyanúgy megtalálhatók a kisebb cégek mint a nagyvállalatok, magánszeméklyek (pl.: Partiscum XI Takarékszövezkezet Szegedi Egyetem, Hódmezővásárhelyi, Kerekegyházi Önkormányzatok, Imerys Tűzálló anyaggyártó Kft....).
A Kft. 2010-óta dolgozik külföldi és hazai partnerekkel, jelentős beszállítói, alvállalkozói bázis áll rendelkezésére. A szakmai tapasztalat és a magas képzettségű, tapasztalt kollégák alkalmazása a minőségi munkavégzésre garancia, és azt is biztosítja, hogy egy adott megrendelő cégnél, az informatikához kapcsolódó komplex tevékenységet lássunk el.
Az Internet térhódítása a modern, belső és külső informatikai kapcsolatokat lehetővé tévő hálózatfejlesztést, hálózatépítést, alkalmazásfejlesztést és alkalmazástelepítést az egyik meghatározó tevékenységi területünkké tette.

Temékeink

Esettanulmány

Csongrád megyei központtal működő országos ügyfélkörrel rendelkező cég.
Szerszámgépek és kiegészítők forgalmazásával valamint gyártásával foglalkozik.
Az országos ügyfélkör elérése a területi munkát végző alkalmazottak munkája.
Biztosítani kell számukra a helyszíni munka gyors és pontos elvégzéséhet szükséges telekommunikációs és informatikai termékeket.
8 képviselő számára biztosítunk:
- mobil telefont
- mobil internet elérést
- hordozható számítógépet a központi adatbázis eléréséhez
- mobil töltőállomást

Központi (felhő) alapú adatbázis

A kereskedők által felvett rendelések azonnal jóváírásra kerülnek, az elérhető raktárkészlet információk azonnal láthatók, a végfelhasználók akár másnapra megkapják a rendelt árut.