Kovács Ferenc e.v (Kovács Telefonszalon és Informatika)

Kovács Ferenc e.v (Kovács Telefonszalon és Informatika)

Győr-Moson-Sopron megye, Veszprém megye

Cégbemutató

A Kovács Telefonszalon 1991-ben alakult Kovács Ferenc egyéni vállalkozó távközlésben szerzett tapasztalataira alapozva. A kezdeti években főleg telefonalközpontok és ezzel kapcsolatban álló berendezések forgalmazása állt a fókuszpontban. Későbbiekben a telekommunikáció és a 1993-ban elinduló első generációs GSM mobilkommunikációs hálózat kiépülése tette lehetővé a szolgáltatások bővítését. Ezáltal a Kovács Telefonszalon a Magyarországon működő első mobilszolgáltatók a Westel 0660 (1990-2003) és a Westel (1994-2004) viszonteladója lett.

A későbbiekben a Westel hivatalos partnerüzletévé vált, továbbá ügyfélszolgálattal és mobiltelefon javító szervizzel bővítette a szolgáltatásait. A távközlési eszközök forgalmazása a továbbiakban is megmaradt, emellett karbantartás és javító tevékenységekkel gyarapodott. A 2000-res évben informatikai profillal bővült a tevékenységi kör. Ezen ág a telekommunikációs és mobilhálózatok fejlődésével szorosan összefonódott. Új szolgáltatások jöttek létre, ily

Esettanulmány

Készenlét Zrt
8500 Pápa, Mozsár u.14
4661. Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
2015 évi árbevétel: 1 125 841 000 HUF
Jegyzett tőke: 22 000 000 HUF
Alkalmazotti létszám: 48 fő
A fenti cég székhelye, Pápa Mozsár u 14 és a telephely Pápa, Pápakovácsi út 3 alatti létesítmény önállóan Gigabit réz vezetőjű hálózattal rendelkezik. A telephelyek földrajzi elhelyezkedése nem teszi lehetővé fizikai összekapcsolásukat.
Gigabit sávszélességű rádiós rendszerrel kerültek a telephelyek összekötésre, így biztosítva a teljesen egységes informatikai hálózatot. Az internethez a Mozsár utcai telephely kapcsolódik, a vállalatirányítási rendszer és a fájlszerver a pápakovácsi úton kapott helyet.
-Egy internet csatlakozás
-Egységes és nagy sebességű hálózat.