CSB-System Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe

CSB-System Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A 40 éves múlttal rendelkező CSB-System AG vállalatcsoport magyarországi fióktelepeként több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk élelmiszeripari vállalatok vállalatirányítási rendszerének bevezetésében.

Esettanulmány

Tatár Pékség Kft.

TEÁOR kódok:
1072´08 Tartósított lisztes áru gyártása

CPV kódok:
15820000-2 Kétszersültek, kekszek; tartósított cukrászsütemények és torták
15821000-9 Kétszersült pék- és cukrászsütemények
15851100-9 Száraztészta

Árbevétel: 3293000000 ft. (2015)

Foglalkoztatottak száma: 83 fő (2017)


Nyomon követés
A témában Tatár Antalt a Tatár Pékség Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.
Miért döntöttek a CSB-System vállalatirányítási szoftvere mellett?
„A CSB sokéves élelmiszeripari tapasztalata volt a mérvadó. A szoftver optimálisan illeszthető egyéni követelményeinkhez és minden egyes modul folyamatosan továbbfejleszthető.”
A Tatár Pékség Kft.-nél is fontos szerepet játszik a termékek pontos nyomon követhetősége. A beérkező nyersanyagokat és késztermékeket, ezért a CSB-System által létrehozott termék címkével látjuk el. Ezek a cimkék többek között a cikkszámról és –megnevezésről, a bevételezési dátumról, a mennyiségről, a raktárhelyről, a minőségmegőrzési időről és a tételszámról tartalmaznak információkat. A záró keverés feldolgozásnál a gyártási folyamatok keretében a tételszámot a CSB rendszere generálja. Ettől az időponttól a feldolgozott nyersanyagok szállítási adatai elválaszthatatlanul összekapcsolódnak az adott gyártáskeveréssel. Mivel a Tatár Pékségnél a gyártás „gyártási keverésen“ megy végbe, a kész termékeket egyértelműen a gyártáshoz rendeljük. A nyersanyag keverések és a CSB-Systemben felvitt receptúrák hozzárendelésével és a keverés pontos nyomon követésével a teljes gyártási folyamaton keresztül a becsomagolt termékig bezárólag a nyomon követhetőség teljes mértékben garantált. Mivel a címkéző berendezések is tartalmaznak információkat a CSB-Systemről, így a nyomon követési adatok az egységcsomagolásokon EAN 128 vonalkódban vannak feltüntetve.
Hogyan hat a CSB-System nyomon követése a napi munkafolyamatokban?
„A napi munkafolyamatokat megkönnyíti, hogy a CSB-System vállalatirányítási rendszerben dolgozhatunk, mert így nagyban le tudtuk csökkenteni a gyártás során kitöltendő papírok mennyiségét. A rendszernek köszönhetően hasznos infromációkat nyerhetünk ki azonnal a gyártás lezárása után.”
Mik a jövőbeni terveik?
„Jelenleg is több minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk, mint IFS, BRC, ISO 22000. Ezeket szeretnénk bővíteni további nemzetközileg elismert

Weboldal: