E-inform Hungary Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősegű Társaság

E-inform Hungary Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősegű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az E-inform Hungary Kft. fő tevékenysége, hogy innovatív megoldásokat keres meglévő problémákra. Célkitűzésünk olyan projektek menedzselése (legyen az szoftver vagy hardver) ami valamilyen területen (építőipar, infó-kommunikáció, gazdálkodás, stb) új lehetőségeket nyit. Felkaroljuk, támogatjuk és sok esetben a kivitelezésbe is bekapcsolódunk a siker érdekében.

Temékeink

Esettanulmány

Az ügyfél 1,5 milliárd forgalommal rendelkező építőipari vállalkozás, mely tevékenységében 2 fő irány jelenik meg:
1, Internetes kereskedelem (főként szaniter termékek)
2, Generál kivitelezés (társasházak, irodák, üzemcsarnokok)
A vállalat Jellemzően alvállalkozókkal oldja meg a projektek kivitelezését.
Jelentős erőforrásokat összpontosít az infó-kommunikációra, mely a cég stratégiai döntéseit támogatja.

A szóban forgó ügyfélnél állandó probléma volt, hogy a meglévő SAP rendszerükhöz vásárolt Projektkezelő ADDON sajnos nem volt elég rugalmas. Túl sok kézi munkát igényelt a karbantartása és az adatokat sem mindig helyesen dolgozta fel. Szegényes volt a monitoring része és a vállalt jövőbeni üzleti döntéseit nem támogatta megfelelően.
Az E-inform Hungary Kft. segítségével Az SAP B1-ban létrehoztunk egy olyan folyamatot melyek megfeleltek azon szempontoknak amit a vezetés támasztott a Projektkövető rendszerrel kapcsolatban.
Az adatok teljes mélységig rendelkezésre állnak, ugyanakkor a döntéstámogatást magasabb szinten is támogatják. Nem csak a projekt múltját, jelenét hanem jövőjét is képes felvázolni. A vállalat teljes működését bemutatja és éves szinten előre jelzi a kedvezőtlen folyamatokat is, ezáltal van ideje felkészülni a negatív hatások kivédésére illetve reálisan naprakészen értékelni a cég tevékenységét.
A rendszer alapja az SAP B1, a vizuális megjelenítést a hozzá kapcsolt Crystal jelentéstámogatás biztosítja.
Az E-Inform Hungary Kft. szállította az üzleti megoldást.
Végeredményében 50% -al lett olcsóbb így, mintha a piacról vezettek volna be egy kész megoldást, nem beszélve a fenntartási költségekről mert az így teljesen költségmentes.