Hardbit Kereskedelemi Korlátolt Felelősségű Társaság

Hardbit Kereskedelemi Korlátolt Felelősségű Társaság

Baranya megye

Cégbemutató

Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztés területén.

A mikró vállalakozásoktól egészen a nagy vállalatokig tudunk informatikai megoldásokat nyújtani. Saját vállalatirányítási rendszerünket fejlesztjük. Főbb modulok: készletkezelés, számlázás, raktári irányítás, pénzügy, könyvelés, CRM
Cégünk 100%-ban saját fejlesztésű szoftverek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Szerviz ügyeletünk 0-24 órában Ügyfeleink rendelkezésére áll, annak érdekében, hogy az ügymenet zavartalan és folyamatos legyen.

A szoftverfejlesztés mellet természetesen a hardver értékesítés és karbantartás is szerepet kap. Cégünk portfoliója 2014-től két további stratégiailag fontos üzletággal bővült – pénztárgép fejlesztés, értékesítés és szerviz, valamint a webfejlesztés és marketing is fontos szerepet kap. Ügyfeleink számára így egy teljes körű szolgáltatási kört tudunk nyújtani.

Esettanulmány

Az esettanulmányban szereplő ügyfél egy közel 100 főt foglalkoztató Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei húsnagy- és kiskereskedő. A cégnek több mint 15 telephelye van. A központi telephelyen történik a vállalat nagykereskedelme, a 14 telephelyen pedig a húsáruk- és készítmények kiskereskedelme. A vállalkozás húsipari készítmények feldolgozó iparával is foglalkozik, de a feldolgozó ipar jelenleg nem része a vállalatirányítási rendszernek, későbbiekben tervezik bevonni a vállalatirányítási rendszerbe.
A vállalkozásnak szüksége volt egy olyan szoftverre, amely lekezeli kereskedelmi folyamatait, kezeli raktárkészletét és számlázását. Fontos kritérium volt, hogy a rendszerhez online pénztárgép is csatlakoztatható legyen. Kereskedelmi rendszerünk a teljes árumozgását lefedik a vállalatnak. A kereskedelmi rendszer nem bizonyult elégnek, hanem a vállalat pénzügyi folyamatait is le szerette volna fedni. A kereskedelmi rendszer központi részét képezi a pénzügyi szoftver, amelybe a kereskedelmi rendszerben elkészített számlák, pénzmozgások automatikusan bekerülnek. A pénzügyi szoftverhez e-bank is csatlakoztatva lett, így a kiegyenlítés oldali pénzmozgásokat is automatikusan kezeli a rendszer. Szintén igénye volt a vállalatnak, hogy a pénzügyi rendszer továbbítsa a pénzügyi adatokat a könyvelő szoftver felé, ezzel is segítve a pénzügyi munkatársak munkáját.
A cég ezen megoldások segítségével ki tudott építeni egy egységes vállalatirányítási rendszert. A rendszer segítségével tudják kontrollálni a vállalat áru és pénzmozgását. A vállalat tulajdonosai nem vesznek részt a napi szintű munkában, azonban folyamatosan napra kész információkkal rendelkeznek. A vállalat kontroll alatt van és a vezetői döntéshozatal jelentősen támogatva van, hiszen a döntéshozók gyors és pontos információkkal rendelkeznek a vállalatról.