Exact Office Számítás- és Irodatechnikai Kft.

Exact Office Számítás- és Irodatechnikai Kft.

Győr-Moson-Sopron megye, Veszprém megye, Zala megye

Cégbemutató

Cégünk 1998.-ban alakult, lassan húsz éve foglalkozunk Számítás és Irodatechnikával Pápán és környékén.

Esettanulmány

Projekt leírása

Felhasználók regisztrálása:
• A regisztrációs felületen szöveges üzenet figyelmeztet arra, hogy csak regisztrált felhasználók férhetnek hozzá az on-line felülethez.
• A kezdő oldalon egy regisztrációs felület jelenik meg, ahol a már regisztrál felhasználók bejelentkezhetnek, a nem regisztrált felhasználók elvégezhetik a regisztrációt egy adatlapon online. A helyesen kitöltött adatlapot a végén az ELKÜLD gombbal PDF állományban meg küldi a rendszer a projektgeneralas@vpmegye.hu címre és egy időben a rendszer üzenetet küld a felhasználónak az általa megadott e-mail címre. Az üzenetben tájékoztatást kap arról hogy a regisztráció véglegesítéséről valamint a belépéshez szükséges jelszóról e-mail üzenetet fog kapni.
• Minden esetben a hivatal dolgozójaadministrator leellenőrzi az adatlapon lévő adatok hitelességét és csak utána ad hozzáférést az igénylőnek az on-line felülethez, melyek az alábbiak lehetnek:

olvasó/néző
szerkesztő
administrator

Projekt ötletek publik
On-line felületen történő megjelenés, arculat kialakítása, Megvalósult a projekt keretében a megyei regisztrált szervezetek támogatása, kontrollálása.
Projekt még folyamatban van év végére várható a számszerűsített eredmény.