Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2009 óta tevékenykedik a mérnöki elektronika területén, egyedi megoldásokat kínálva üzleti partnereink számára. Speciális szakértelmünk és termékfejlesztési tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a szoftveres és a hardveres kihívásokra egyaránt tudjunk költséghatékonyan, mégis kimagasló színvonalon reagálni. Komplex termékfejlesztési megoldásainkkal, mérnök-fejlesztő kollégáinkkal minden terhet leveszünk partnerünk válláról. Ha Ön úgy dönt, hogy kiszervezi a feladatokat, akkor a humánerőforrás és a technikai környezet fenntartásának töredékéért, magas szakmai tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére a Csiha Kft.

Esettanulmány

KITE Zrt. - Magyarország piacvezető mezőgazdasági cége. Méretét tekintve nagyjából 900 főt foglalkoztat közvetlen. Folyamatosan élen jár a legújabb mezőgazdasági technológiák fejlesztésével és bevezetésével a piacon.
A KITE Zrt. a John Deere precíziós gazdálkodási RTK rendszerének országos bevezetése után merült fel egy olyan igény, hogy a teljes hálózatukat kellene felügyelni, mérni és segíteni a mérnökök munkáját az üzemeltetésben.
Az orzság össes RTK adótornyaira telepítésre került a Csiha Kft. által erre a célra fejlesztett eszköze, mely GPRS alapon kommunikál egy központi szerverrel és így egy távoli felügyeleti rendszert valósít meg, riasztási funkciókkal együtt. Ezáltal nagy mértékben lecsökkent az üzemeltetéshez szükséges munkaórák száma. Valamint sokkal hatékonyabban lehet az esetlegses problémákata kiszűrni és kijavítani a paraméterezhető riasztási rendszer segítségével.