Futureweb Design Korlátolt Felelősségű Társaság

Futureweb Design Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Budapest

Cégbemutató

Az internetet nem számítógépek, hanem emberek hálózatának gondoljuk. Olyan emberek hálózata, akik informálódni, szórakozni, vásárolni, kommunikálni akarnak. Megtanultuk kiismerni ezeknek az embereknek az internetezési szokásait és ismerjük azokat a webes technikákat, amiknek segítségével elérhetjük a meghatározott célcsoportot.

Hogy minőségi és jövedelmező webes rendszereket tudjunk készíteni ügyfeleinknek - Ismernünk kell partnerünk üzleti stratégiáját, céljait. Reméljük hamarosan elégedett partnerünkként köszönthetjük!

Esettanulmány

2 fős mikrovállalkozás, aminek tulajdonosai nagyot álmodtak. Online tachnográf kiértékelő rendszert és ehhez kapcsolódó online vállalatirányítási rendszert szerettek volna.
A vállalkozás ma már sikeres működik, több mint 160 elégedett szállítmányozó cég használja napi szinten a rendszert és az ügyfelünk ezen keresztül látja el a vállalkozás ügyviteli folyamatait.
Szállítmányozással foglalkozó cégek számára egy úttörő szolgáltatás ötlettel állt elő egy microvállalkozás. A két alapító, ötletgazda egy online tachográf kiértékelő rendszert akart szolgáltatni.
A cégnek meg kellett oldani az ügyfelek online kezelését és kommunikációját. A kommunikációs folyamatok kezelését, rengeteg szeparált ügyféladat kezelését és egy egyedi modul segítségével a tachográfadatok kiértékelését és az erre vonatkozó szállítmányozási AETR szabályok online kiértékelését.
Több mint 100 ügyfélre kellett tervezni a rendszert és ez mellett el kellett látni a szolgáltató cég vállalatirányítási feladatainak megoldását is.
Online webes informatikai rendszert készítettünk az egyedileg felmért folyamatokra. Az elvárásokhoz igazodva illesztettük moduljainkat, valamint a tachográf kiértékelő rendszer modult egyedileg fejlesztettük le a partnerünk számára.
Ma már több mint 160 elégedett ügyfél használja a rendszert és a vállalkozási ötlet sikeresen megáll a lábán.