Creative Agent Kft.

Creative Agent Kft.

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Ha úgy érzed, céged, terméked vagy szolgáltatásod különleges, és szeretnéd ezt végre másoknak is megmutatni, akkor közös lesz a célunk.Minden cég, így a Tiéd is más, különbözik a többitől, ezért hisszük és valljuk, hogy egy weboldal elkészítése, vagy a vállalkozás online marketingje sem lehet sablonos, előre kigondolt alapokra építhető.

Céged nem csak minőségi szolgáltatás kap, hanem egy dedikált projekt managert, aki vállalkozásod részévé válik, ezáltal megismerve annak működését, elemezve, kiértékelve az igényeket és mindezzel segítve a profilhoz illő weboldal és online marketing terv elkészítését.

Nem kell beérned az általános megoldásokkal, nem plusz költségekért, extraként jutsz hozzá az egyedi, személyre szabott specialitásokhoz, mert ez nálunk mind az alapszolgáltatás része. Ugyanúgy mint, a kivitelézésben való részvétel, ahol igényednek megfelelően időről időre támogatunk, segítünk, ellenőrzünk Téged és a korábban kialakított közös tervünk megvalósulásának folyamatát.

Esettanulmány

Egy 10 fős fesztivál szervező cég, akik a saját kategóriájukban egyediek a piacon.
Fesztivál programjainak bemutatása, szervezett tárolása, többnyelvű adatok, előadók adatainak rendszerezése, helyszínek bemutatása, online jegy értékesítés, online helyszín foglalás, bevételek összegzése, statisztikák kezelése, bankkártyás / átutalásos fizetés
Azonnali jegy eladás, felfelé ívelő rendelés szám, jól struktúrált, gyors rendszer, saját file kezelő rendszer, hírek azonnali közzététele