Doc-Port Rendszerfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Doc-Port Rendszerfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Doc-Port Kft története a 2000-es évekre nyúlik vissza, de maga a cég csak 2005.-ben alakult meg hivatalosan. Az első lépések az ipari méretű digitalizálással és adatbázis építéssel kezdődött. Saját tapasztalataink alapján – és szakértők bevonásával (irat- és levéltárosok, technológiai és informatikai szakértők) – fejlesztettük a rendszereinket, amelynél prioritásként elsősorban a hatékony munkavégzés és a racionálisan egyszerű kezelőfelületek domináltak. Fontos szempont volt a nagyvállalati környezetre optimalizált robosztus architektúra, amely modulszerűen alakítható.
Mindezek eredményeképpen a saját gyártású egyedi DocPort rendszerek képesek a teljes elektronikus dokumentummenedzsmentet (szkennelés, érkeztetés, iktatás, expediálás, ügykezelés, projektkezelés, minőség irányítás, irattári támogatás, stb.), archívum-, és gyűjteménykezelést megvalósítani.
Nagy hangsúlyt fektettünk az automatizálhatóságra a rendszereink fejlesztése során, hogy minél több előmunkát tudjunk megspórolni m

Esettanulmány

A MOL vállaltcsoport egy integrált olaj,- gáz, és petrolkémiai csoport, amely több országban van jelen.
Integrált dokumentumkezelő rendszer fejlesztése, amely 11 ország, országonként több kutatási terület, kutatási területenként eltérő dokumentumhierarchiák kezelése, tárolása.
- fájlszeren tárolt fájlokból (több terra) kereshető adatbázis építése
- egy adatbázisan több virtualizált rendszer (eltérő leíró adatok, beviteli formok, képernyők)
- fájlok automatikus utófeldolgozása (Full-text search, OCR)
- rendszerintegrációs szolgáltatások kapcsolódó rendszerekkel (WCF) - pl. térinformatika
- iparszerű feldolgozás(digitalizálás) támogatása
- workflow, projektkezelés

Weboldal: