Exa-Soft SZámviteli és Számítástechnikai Szolgáltató Kft

Exa-Soft SZámviteli és Számítástechnikai Szolgáltató Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 1996 óta működő magyar tulajdonú szoftverfejlesztő cég.
2012 óta Integrált ügyvíteli rendszer szállítói vagyunk a Kapos Holding Zrt és 12 tagvállalatának.
Vízdíj számlázó programunkkal számláz a DPMV Zrt és a KAVÍZ Kft több mint 150.000 ügyfélnek.
Számos kis és nagykereskedő partnerünk kezeli raktárkészletét a mi programjainkkal.

Esettanulmány

A Flex-Fény Kft a Mosonmagyaróváron és Győrben működő kereskedelemi cég. Több mint 1milliárd Ft-s éves árbevétellel.
A cég telephelyén működő árházában és a hozzá kapcsolódó raktárban több mint 60.000 terméket tart nyílván, Mivel a raktár több raktárhelyiségből és polc rendszerből áll, a termék pontos helyének ismerete elengedhetetlenül szükséges lenne. Jelenleg a raktár és az eladótér készlete is egyben van kezelve, tehát nem tudható az, hogy adott termékből mennyi van az eladó térben és mennyi a raktárban, és természetesen az sem, hogy. pontosan melyik polc soron ill. tároló helyen található meg.
Probléma, hogy a termékeket vonalkódot és árat tartalmazó etikett cimkével kell ellátni, de csak azokat, amelyet az eladó térbe kerülnek, a raktárba maradókra viszont nem kell, mert lehetséges hogy más áron pl egy megrendelésre kerül kiszállításra.
Megoldandó a raktárkészlet és a webáruház összekötése is. Szükséges, hogy a webáruházon keletkező megrendelések a Kristályrendszerbe azonnal bekerüljenek.
A Kristály-Sql ügyviteli rendszerünk MS-SQL adatbázison működő integrált ügyviteli rendszer.
A rendszer készlet kezelő modulja tetszőleges számú telephelyet, fizikai és logikai raktárat, a raktáron belül tetszőleges számú és típusú tárhelyet tud kezelni. A készlet bevételezéstől kezdve a raktári mozgásokat Android operációs rendszerű, vonalkód leolvasóval rendelkező mobil eszközök segítségével követjük nyomon. Egy összeszedett csomag minden termékhez a csomagban található darabszámú etikett cimke nyomtatható a vonalkód nyomtató segítségével.
Ugyancsak a mobil eszköz nyújt segítséget egy vevői rendelés összeszedésében, mely a raktár alaprajz alapján a legrövidebb bejárási útvonalat ajánlja fel.