Kardi-Soft Szoftverfejlesztő Kft.

Kardi-Soft Szoftverfejlesztő Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2004-ben, a háziorvosi és magánorvosi szoftverek fejlesztésében és karbantartásában közel 10 éves tapasztalattal rendelkező kollegánk vezetésével alakult meg. Azóta egészségügyi szoftvereinket az ország számos pontján használják, reményeink szerint nagy megelégedettséggel. Csapatunkat orvos kollegánk erősíti, biztosítva azt, hogy fejlesztéseink a szakmaspecifikus felhasználói igényeket is maximálisan kielégítsék. A különböző betegnyilvántartó és vényíró programok fejlesztése mellett foglalkozunk számítástechnikai és orvosi eszközök beszerzésével és karbantartásával is, komplex megoldást kínálva ezáltal ügyfeleinknek.

Temékeink

Esettanulmány

A Kardirex Egészségügyi Központ a térség legnagyobb magán-egészségügyi intézménye. 1996 óta élen jár a foglalkozás-egészségügy és a szakrendelések terén. A járóbeteg-szakellátást háziorvosi szolgálat, egészségpénztár, patikai és egynapos sebészet egészíti ki.
A szerteágazó szolgáltatások miatt a Kardirex Egészségügyi Központban olyan integrált vállalatirányítási rendszerre volt szükség, ami minden típusú, magán és TB finanszírozott ellátást megvalósít, mindemellett nagy hangsúlyt fektet a CRM és VIR funkciókra is.
Cégünk olyan megoldást dolgozott ki, mely egy rendszerben ötvözi a házi, üzemi és magán ellátással kapcsolatos adminisztrációt és hatékonyan segíti a vezetőség munkáját a controlling és döntéstámogatás terén.