Kovács Gergő egyéni vállalkozó

Kovács Gergő egyéni vállalkozó

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásom fő tevékenysége a web programozás, weblapok, webshopok készítése. A kisebb és egyszerű informális weblapoktól vállalom a nagy és összetett weblap rendszerek készítését is. Például foglalási rendszerek, termékfeltöltő,- bemutató rendszerek, partner-rendelő rendszerek, webshopok. Továbbá foglalkozom kereső optimalizálással, illetve web tanácsadással.

Esettanulmány

A vállalkozás Bács-Kiskun megyében építette fel gyártó üzemét, viszont az ország sok pontjába, illetve külföldre is szállít termékeiből. Jelenleg több, mint 10 fővel dolgozik.
A felkérés oka az volt, hogy a korábbi csak informális céges weblapot tegyen modern kinézetűvé és mobilbaráttá. Továbbá a fő szempont az, hogy a megújult termék paletta teljes egészében kerüljön fel a weboldalra olyan formában, hogy azok bármikor módosíthatóak, hozzáadhatóak és törölhetőek legyenek az admin kezelő felületről.
A problémát web programozással készítettem el és nagyon fontos, hogy az adatbázis használata elengedhetetlen volt. A weboldal a dinamikus tartalmakat az adatbázisból meríti. A bevezetést sok teszt és a program bemutatása, oktatása előzte meg. Az új program üzleti előnye az, hogy a termék részletes bemutatásával a leendő vevők azonnal megkapnak minden információt a termékről és pár kattintással árajánlatot is tudnak kérni róla. Továbbá a szabad szavas termékkereső használatával áthidaltuk a bonyolult szerkezeteket és felhasználóbaráttá tettük a weboldalt.

Weboldal: